Aron Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Wczoraj również korzystałem z tej opcji, a wcześniej w rozmowie z konsultantem upewniłem się, że garnitury zakupione w tej opcji również można zwracać. Ciekawe. Gdy zapytałem o możliwość zwrotu garnituru szytego na zamówienie, to uzyskałem odpowiedź, że nie można tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Ciekawe. Gdy zapytałem o możliwość zwrotu garnituru szytego na zamówienie, to uzyskałem odpowiedź, że nie można tego zrobić. Z tego, co piszą na stronie internetowej, to jest to możliwe. http://eu.suitsupply.com/on/demandware.store/Sites-INT-Site/pl/ProductCustomSuit-Show?tid=suitconfigurator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Widocznie zmienili podejście, bo pytałem od razu, gdy ta usługa się pojawiła. W sumie to logiczne, bo i tak wymiary ubrań są standardowe - nic nie jest personalizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Mam nadzieję, że faktycznie zmienili swoje stanowisko, bo w przeciwnym razie nie korzystałbym z tej opcji. Zapytałem również ile w praktyce trzeba czekać na zamówienia i otrzymałem informację, że z doświadczenia konsultanta od 4 do 6 tygodni. Czekam już 2 drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 @blekit, a wiesz kto ubiera Bayern? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 @Koval Lewy się ubiera w Vistuli o ile kojarzę plakaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 VISTULA została oficjalnym partnerem PZPN. Ubierze piłkarzy reprezentacji na zbliżające się EURO. Dlatego Lewy pojawił się na ich plakatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Trudno :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 SuSu podpisało kontrakt na ubieranie piłkarzy Ajaxu Amsterdam Ciekawe jak to wyjdzieWygląda to nieźle. Jasper Cillessen bramkarz Ajaxu podczas przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Dwurzędówki! A dla zwykłych klientów zabrakło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 @blekit - Milik też, jak przyjeżdża na kadrę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Niech zrobi test porównawczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 @blekit - Milik też, jak przyjeżdża na kadrę... z19819575Q,Panowie-w-czerni--czyli-Arkadiusz-Milik--Kamil-Gli.jpg Ciekawe czy się chwalą czy żalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Te poszetki to chyba mają na stałe zamocowane... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Dwurzędówki! A dla zwykłych klientów zabrakło... Pewnie resztki drużynie wciskają, bo nikt nie kupuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Wczoraj otrzymałem ostatnio zamówioną Havanę w rozm. 48. Klatka - 102 cm, czyli jak w rozmiarze 46, pozostałe wymiary mniej więcej się zgadzają poza rękawem, który jest wyraźnie węższy. Garnitur dostałem w opakowaniu premium mimo, że zamawiałem w standardowym, a spodnie były w rozm. 46, który dodatkowo jest rozmiar mniejszy niż moje spodnie w rozm. 46 z zimowej kolekcji. Jakieś czary się tam dzieją. Edit: ostatnią Havane w rozm. 48 musiałbym przerabiać w klatce, tali i rękawach. Natomiast przy tej wystarczy skrócenie rękawów. Garnitur ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Akurat w przypadku spodni nie zauważyłem problemów z rozmiarówką. Aż o cały rozmiar były mniejsze, te które otrzymałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Zamawiając garnitur 48 otrzymałem marynarkę 48, a spodnie 46. Dodatkowo spodnie są dużo węższe w pasie i biodrach niż inne 46, które mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 ktoś się "zabawił" pewnie przy zwrocie / wymianie .... na styleforum.net też opisywano podobny przypadek a rozmiarówka się niestety zmieniła i trzeba wziąć poprawkę... ciekawe, czy pochrzanili w produkcji i milczą świadomi błędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2016 Zamówiłem garnitur w opcji "zaprojektuj swój garnitur" w rozm. 48 i teraz jestem ciekawy czy dostanę obecne 48 czy poprzednie 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Panowie, przekopuje wątek ale można się tu pogubić w tle garniturów oraz marynarek. Jak oceniacie koszule od SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Panowie, przekopuje wątek ale można się tu pogubić w tle garniturów oraz marynarek. Jak oceniacie koszule od SS? Mam 4 koszule obecnej kolekcji z bawełny egipskiej 2 i len +bawełna też 2 , linia za 79 euro extra slim .Oceniam je bardzo dobrze są na wyższym poziomie od rodzimych marek .Nie mówiąc o wyglądzie tych koszul u nas nic ciekawego nie ma Choćby mam na myśli wybór kołnierzyków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Mam 4 koszule obecnej kolekcji z bawełny egipskiej 2 i len +bawełna też 2 , linia za 79 euro extra slim .Oceniam je bardzo dobrze są na wyższym poziomie od rodzimych marek .Nie mówiąc o wyglądzie tych koszul u nas nic ciekawego nie ma Choćby mam na myśli wybór kołnierzyków . Ja zamówiłem kiedyś koszule z SS i odesłałem ją, przeszkadzał mi brak kieszonek na fiszbiny i to ją wykluczyło z dalszego użytkowania. Jutro ma przyjść do mnie koszula denim z SS, napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Czy wymiary koszul SS z tabeli pokrywają się z rzeczywistością , ich extra slim wydaje się być większy od slim Lamberta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Mam 4 koszule obecnej kolekcji z bawełny egipskiej 2 i len +bawełna też 2 , linia za 79 euro extra slim .Oceniam je bardzo dobrze są na wyższym poziomie od rodzimych marek .Nie mówiąc o wyglądzie tych koszul u nas nic ciekawego nie ma Choćby mam na myśli wybór kołnierzyków . Czy koszule z linii za 79 euro również maja fiszbiny wszyte na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi