White Haven Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Granville od Roetzla bardziej wyczerpujący, Roetzel się ślizga po naskórku zjawisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Granville od Roetzla bardziej wyczerpujący, Roetzel się ślizga po naskórku zjawisk. A Jolanta Kwasniewska zdecydowanie lepsza o obu inkryminowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Roetzel nazwał brustasze butonierką, a jeśli nie on to jego tłumacz Ale książka dość słabo wyczerpuje tematykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Granville od Roetzla bardziej wyczerpujący, Roetzel się ślizga po naskórku zjawisk. A Jolanta Kwasniewska zdecydowanie lepsza o obu inkryminowanych. Nie jestem w stanie ocenić, póki nie porównam na żywo wszystkich państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Nie jestem w stanie ocenić, póki nie porównam na żywo wszystkich państwa. Aby uproscic Ci zycie... Roetzel, mimo bledow w tlumaczeniu, jest bardzo dobrą pozycją, powiedziałbym nawet kanoniczną. Granville to dobra, ciekawa i fajna w lekturze ksiazka, choć autor jest wybitnie antypatyczny. Kwasniewska - szkoda czasu i wysilku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Mówiłem "na żywo". Na żywo, a nie w lekturze. Na temat lektury mam już zdanie wyrobione, czemu dałem wyraz. Teraz pozostało mi tylko ocenić, jak p. Kwaśniewska ma się do wymienionych panów organoleptycznie - może np. zyskuje w bezpośrednim kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Mówiłem "na żywo". Na żywo, a nie w lekturze. Na temat lektury mam już zdanie wyrobione, czemu dałem wyraz. Teraz pozostało mi tylko ocenić, jak p. Kwaśniewska ma się do wymienionych panów organoleptycznie - może np. zyskuje w bezpośrednim kontakcie. Organoleptycznie to na pewno p.Kwasniewska wygra z kazdym z tych panow... Ba, nawet z Flusserem albo Boyerem tez by wygrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Dlaczego tak sądzisz? Masz nieczyste myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Aby uproscic Ci zycie... Roetzel, mimo bledow w tlumaczeniu, jest bardzo dobrą pozycją, powiedziałbym nawet kanoniczną. Granville to dobra, ciekawa i fajna w lekturze ksiazka, choć autor jest wybitnie antypatyczny. Kwasniewska - szkoda czasu i wysilku... Podpisuję się pod tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi