Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy wiemy, że fajnie jest dostawać prezenty, a jeszcze fajniej jest je dawać.

W te Święta postanowiłem, że sam siebie trochę rozpieszczę i obdaruję prezentem.

Czy są jakieś okazje, które w ten sposób świętujecie? :twisted:

Co dostajecie od bliskich - którzy znają wasze zainteresowania - z okazji Świąt lub urodzin, albo co sami sobie kupujecie? :)

post-270-13658923851154_thumb.jpg

Opublikowano

Ja dostanę rękawiczki, bo te z Ogrodowej porwałem. A sam sobie kupiłem książki Hayeka, Orwella i Płużańskiego. Pozdrawiam, bogatego Mikołaja : )

A i zapomniałbym garnitur bespoke też dostanę he he

edit: Zwracam uwagę na przecinek. Ja Panom życzę bogatego Mikołaja, a nie pozdrawiam jakiegoś swojego krezusa : )

Opublikowano

Ja dostanę rękawiczki, bo te z Ogrodowej porwałem. A sam sobie kupiłem książki Hayeka, Orwella i Płużańskiego. Pozdrawiam, bogatego Mikołaja : )

A i zapomniałbym garnitur bespoke też dostanę he he

Prosimy o zdjęcia :)

Opublikowano

Dołączona grafika

Skarpety z Mes Chaussettes Rouges (Mazarin, Bresciani) do testu, jak się będą trzymać łydki i czy warte swojej ceny.

Jako, że same zdjęcie skarpet jest mało pasjonujące, tutaj zdjęcie "futerału" w którym przyszły plus ręcznie napisany (albo wydrukowany w cwany sposóB) liścik. Fajny bajer, mało wnosi, ale miły ;)

Opublikowano

Szczodry Mikołaj ten od zapachów : )

Żona..:)

Ja też coś dostałem od zapachowego mikołaja i podejrzewam, że nie była to Twoja żona :twisted:

Z zapachu jestem bardzo zadowolony, prezent trafiony w punkt.

post-270-13658923855101_thumb.jpg