Clovis Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Granville od Roetzla bardziej wyczerpujący, Roetzel się ślizga po naskórku zjawisk. Cytuj
pirat Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Granville od Roetzla bardziej wyczerpujący, Roetzel się ślizga po naskórku zjawisk. A Jolanta Kwasniewska zdecydowanie lepsza o obu inkryminowanych. Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Roetzel nazwał brustasze butonierką, a jeśli nie on to jego tłumacz Ale książka dość słabo wyczerpuje tematykę. Cytuj
Clovis Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Granville od Roetzla bardziej wyczerpujący, Roetzel się ślizga po naskórku zjawisk. A Jolanta Kwasniewska zdecydowanie lepsza o obu inkryminowanych. Nie jestem w stanie ocenić, póki nie porównam na żywo wszystkich państwa. Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie jestem w stanie ocenić, póki nie porównam na żywo wszystkich państwa. Aby uproscic Ci zycie... Roetzel, mimo bledow w tlumaczeniu, jest bardzo dobrą pozycją, powiedziałbym nawet kanoniczną. Granville to dobra, ciekawa i fajna w lekturze ksiazka, choć autor jest wybitnie antypatyczny. Kwasniewska - szkoda czasu i wysilku... Cytuj
Clovis Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mówiłem "na żywo". Na żywo, a nie w lekturze. Na temat lektury mam już zdanie wyrobione, czemu dałem wyraz. Teraz pozostało mi tylko ocenić, jak p. Kwaśniewska ma się do wymienionych panów organoleptycznie - może np. zyskuje w bezpośrednim kontakcie. Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mówiłem "na żywo". Na żywo, a nie w lekturze. Na temat lektury mam już zdanie wyrobione, czemu dałem wyraz. Teraz pozostało mi tylko ocenić, jak p. Kwaśniewska ma się do wymienionych panów organoleptycznie - może np. zyskuje w bezpośrednim kontakcie. Organoleptycznie to na pewno p.Kwasniewska wygra z kazdym z tych panow... Ba, nawet z Flusserem albo Boyerem tez by wygrala Cytuj
B.B. Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dlaczego tak sądzisz? Masz nieczyste myśli? Cytuj
mr.vintage Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Aby uproscic Ci zycie... Roetzel, mimo bledow w tlumaczeniu, jest bardzo dobrą pozycją, powiedziałbym nawet kanoniczną. Granville to dobra, ciekawa i fajna w lekturze ksiazka, choć autor jest wybitnie antypatyczny. Kwasniewska - szkoda czasu i wysilku... Podpisuję się pod tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi