Radzimił Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Odświeżam temat. Jakie siłownie są teraz na topie? Zależy mi, żeby było w miarę tanio ale jednocześnie czysto i przestrzennie. Dotychczas chodziłem do siłowni w piwnicach, ale pora pójść w jakieś fajniejsze miejsce. Znajomi śmigają do Saturn Fitness i namawiają, żebym też chodził. Zna ktoś może ten klub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Poczytaj posty wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 9 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2014 Ja chodzę do Calypso na Puławskiej (na wysokości Rakowieckiej). Dużo sprzętu, ale też duże obłożenie w godzinach 18-20 kiedy chodzę. W weekend mniejsze. Ale teraz gdy zaczyna się lato, większośc klubów troche opustoszeje, ludzie rpzerzucają się na rowery, rolki, bieganie na świezy powietrzu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TonyMontana Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 S4 na Ursynowie. Przestronnie, dobry klimat koledzy uważani na ulicy za potencjalnych "karków" zdecydowanie pomocni i chętnie udzielają porad. Chodzę już chwile i zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek13 Napisano 29 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Dawno tu nie zaglądałem , wybrałem Holmes Place Mariott i jestem w pełni zadowolony , jest to na czym mi zależało tzn. dobbrze wyposażona siłownia + pelne zaplecze odnowy biologicznej z sauną suchą , parową , basenem i jacuzzi . Pozdrawiam Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorian Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Od czasów pierwszych Gymasionów nie spotkałem tak dobrego klubu jak GRAVITAN! Rewelacja. Głównie chodzę do M1 Marki - przy Trasie Toruńskiej. Dużo dobrego słyszę też o WCA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Podpisuję się pod Gravitanem w M1 - duży, dobrze wyposażony klub - nie ma ścisku, tłoku i przesadnego gwiazdorstwa. Wejście prosto z parkingu, co jest kolosalną zaletą dla klubu przy centrum handlowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorian Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Zasadniczo - przestrzeń i jakość! Trzeba natomiast jeszcze wspomnieć o sporej strefie wypoczynkowej, włącznie z miejscem na odpoczynek i nawet grotą solną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidoseff Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Odiwedził ktoś z was siłownię saturn fitness mieszczącą się na bielanach? Jestem ciekawy jak wygląda ich basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucyk Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat basenu bo nie lubię pływać i nie mam porównania do innych basenów ale za to uwielbiam biegać a w Saturn Fitness na Bielanach bieżnie mają na naprawdę niezłym poziomie. Moja dziewczyna chodzi na zajęcia z zumby i bardzo jest z nich zadowolona bo "można się wyszaleć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Jakie siłownie są teraz na topie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Jakiekolwiek były na topie w maju zeszłego roku, teraz pewnie nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 W tym miesiącu na topie są z pewnością te, ze sprawną klimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat basenu bo nie lubię pływać i nie mam porównania do innych basenów ale za to uwielbiam biegać a w Saturn Fitness na Bielanach bieżnie mają na naprawdę niezłym poziomie. Moja dziewczyna chodzi na zajęcia z zumby i bardzo jest z nich zadowolona bo "można się wyszaleć". Specjalnie się zarejestrowałeś by pochwalić bierznie na siłowni? Podejrzewam, że Pan Kucyk i Davidoseff mogą uprawiać bardzo nie udany "markieting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davidoseff Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Kucyka w to nie mieszaj Po prostu jestem ciekawy, lato zaczyna się nam kończyć i można wybpróbować kilka miejsc. A tak zostanę z niespełnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grono Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Jedna z lepszych siłowni, na której pracowałem to teraz City Fit przy Rondzie ONZ i całodobowe Calypso w Europleksie, gdy korzystamy w godzinach poza szczytem. Przy okazji można w nich spotkać mnie i co nieco dowiedzieć się więcej. Trening w domu to nie to samo - wiem co mówię - połowę swojego życia treningu już mam za sobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi