Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odświeżam temat. Jakie siłownie są teraz na topie? Zależy mi, żeby było w miarę tanio ale jednocześnie czysto i przestrzennie. Dotychczas chodziłem do siłowni w piwnicach, ale pora pójść w jakieś fajniejsze miejsce. Znajomi śmigają do Saturn Fitness i namawiają, żebym też chodził. Zna ktoś może ten klub? 

Opublikowano

Ja chodzę do Calypso na Puławskiej (na wysokości Rakowieckiej). Dużo sprzętu, ale też duże obłożenie w godzinach 18-20 kiedy chodzę. W weekend mniejsze. Ale teraz gdy zaczyna się lato, większośc klubów troche opustoszeje, ludzie rpzerzucają się na rowery, rolki, bieganie na świezy powietrzu itp.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno tu nie zaglądałem , wybrałem Holmes Place  Mariott i jestem w pełni zadowolony , jest to na czym mi zależało tzn. dobbrze wyposażona siłownia + pelne

zaplecze odnowy biologicznej z sauną suchą , parową , basenem i jacuzzi .

Pozdrawiam

Grzesiek.

• 5 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat basenu bo nie lubię pływać i nie mam porównania do innych basenów ale za to uwielbiam biegać a w Saturn Fitness na Bielanach bieżnie mają na naprawdę niezłym poziomie. Moja dziewczyna chodzi na zajęcia z zumby i bardzo jest z nich zadowolona bo "można się wyszaleć".

Opublikowano

Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat basenu bo nie lubię pływać i nie mam porównania do innych basenów ale za to uwielbiam biegać a w Saturn Fitness na Bielanach bieżnie mają na naprawdę niezłym poziomie. Moja dziewczyna chodzi na zajęcia z zumby i bardzo jest z nich zadowolona bo "można się wyszaleć".

Specjalnie się zarejestrowałeś by pochwalić bierznie na siłowni? ;)

Podejrzewam, że Pan Kucyk i Davidoseff mogą uprawiać bardzo nie udany "markieting" ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jedna z lepszych siłowni, na której pracowałem to teraz City Fit przy Rondzie ONZ i całodobowe Calypso w Europleksie, gdy korzystamy w godzinach poza szczytem. Przy okazji można w nich spotkać mnie i co nieco dowiedzieć się więcej. Trening w domu to nie to samo - wiem co mówię - połowę swojego życia treningu już mam za sobą!