mosze Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Sam butów Loding nie mam, ale czytałem o strasznie twardej skórze, co raczej sugeruje jej marną jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 dzięki za info, czekamy na zdjęcia Mam czarne split-toe Lodinga na gumowej podeszwie. (...) Pod koniec tygodnia mogę wrzucić jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Obiecane zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 @tomek1988 przymierzam się do kupna dokładnie tego modelu. długo masz te buty / często użytkujesz ? i te fałdowania z tego co piszecie to niestety standard ? z perspektywy użytkownika, kupiłbyś jeszcze raz te buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Będziesz tak miły i napiszesz, dlaczego chcesz kupić ten model? Recenzja Tomka skutecznie by mnie zniechęciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 no właśnie chciałem kupić... ale już nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Odpowiadając na pytania - nie, nie kupiłbym tych butów jeszcze raz. Za tą cenę można mieć lepsze buty pod względem stylistyki i wykonania. Wygoda jest kwestia względną, ale dla mnie jednak marki angielskie są wygodniejsze. @kowallo Dobra decyzja o "niekupowaniu". Bierz jakieś Herringi z serii classic, poszukaj kodu promocyjnego na 10% zniżki, to ci się koszt przesyłki zwróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Żeby dostać 10% na nieprzecenione modele Herringa wystarczy do nich napisać maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Tak wygląda porównanie Markowski (balmoral) vs Loding lotniki. Markowski użytkowane ze dwa razy częściej niż Loding. Buty po użyciu zawsze "na prawidłach". Buty przed czyszczeniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Mój Markowski wygląda podobnie po ponad dwóch latach. Sama wygoda nie jest wzorowa, ale jakość skóry super. Ile czasu nosisz te lotniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Mój Markowski wygląda podobnie po ponad dwóch latach. Sama wygoda nie jest wzorowa, ale jakość skóry super. Ile czasu nosisz te lotniki? Buty mają ze dwa lata ale na nogach miałem je może z 15 razy. Patrząc na zdjęcie, można zobaczyć gdzie kończy się usztywnienie noska w obu butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Ja moje miałem sporo więcej - pewnie kilkadziesiąt i skóra wygląda tak samo jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Jestem ciekawy przyczyn.Rozumiem, że:- usztywnienie noska na krótszym odcinku daje jedną fałdę więcej.-duży kawałek skóry- lotniki.-rodzaj użytej skóry.TJ miałby zapewne więcej uwag.Napiszę do sprzedawcy i zapytam czy to normalne. A może to "konstrukcja" ala Shar Pei i z skóra z wiekiem się naciągnie tak jak u tego psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2014 Powyższe zdjęcie wysłałem do Lodinga. Dostałem odpowiedź od menadżera produkcji Loding: "Dear Sir, The aspect of this pair of shoe is normal. This shoe is a long one-cut model and tends to have more wrinkles than other shoes. We use a very good quality french calf leather with long durability. You can compare with your other shoe, the wrinkles are more thin on Loding shoe. If you don't like to have to much wrinkles, you have to choose models more ronded and with stitches on upper leather." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2014 Moim zdaniem, fałdowanie się tych butów jest całkowicie OK. Lotniki fałdują się bardziej niż buty o większej liczbie przeszyć; dodatkowo gruba, dobra jakościowo skóra (np. cordovan) fałduje się "na grubo". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi