Żorż Ponimirski Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 @Krzysiek_W @lubo69 wiem, że macie doświadczenie z Simplicolem. Czy da się wg Was zafarbować tym spodnie lniane? Kupiłem "niechcący" dwupak identycznych, jasnych spodni lnianych. Drugie dawali gratis, bo mają małą plamkę i pomyślałem, że wykorzystam drugą parę do przyciemnienia. Nie wiem tylko jak len w porównaniu do bawełny chłonie barwnik i czy letnie spodnie w wyższych temperaturach nie zaczną mi tego puszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 Powinny się ładnie ufarbować, ale poliestrowe szwy pozostaną jasne. Barwnik nie puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 5 minut temu, lubo69 napisał: Powinny się ładnie ufarbować, ale poliestrowe szwy pozostaną jasne. Barwnik nie puszcza. Wyjdą jak Lenary, jeśli ktoś je jeszcze pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 Ja przy weekendzie przerobiłem Globa na trójwskazówkowca Teraz tylko zetrzeć acetonem nazwy miesięcy i będzie jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jandzban84 Napisano 18 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2021 Kurcze, chciałbym takie rzeczy samemu robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi