ciasteczkowy Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 1 hour ago, Pyskaty Dandys said: Wkładka niesygnowana, zobaczona u kogoś w butach, od razu rodzi skojarzenia z wkładką ortopedyczną lub "sztukowaną", bo buty były nieodpowiednio dopasowane - rodzi to odczucie, iż właściciel albo ma stopy szpotawe albo godzi się na niechlujne rozwiązania (bo przecież nie widać :)). Oglądanie czyichś wkładek w butach sugeruje wysoki stopień zażyłości. Jeżeli rodzi to opisane konflikty, można w tej sytuacji zmienić wkładki albo znajomych. Delikatnie skłaniam się ku temu drugiemu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Coraz ciekawsze rzeczy można tu przeczytać. Robi się tu jak na forum audiofilów czy na elektrodzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 Czyli kolega wypruwa metki ze swetrów, żeby nie było wiadomo jaka marka, ale w butach mu koniecznie zależy, żeby marka była znana. Ciekawi mnie logika za tym stojąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2019 To proste, właściciel takiego swetra ma szpotawy kark który musi grać ze swetrem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2019 Proszę o powrót do tematyki wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek87 Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Proszę o poradę znawców. Mam trzy pary nowych butów, Loake, Lottusse i jakieś włoskie z miękkiej skóry. Zmiana koloru na ciemniejszy, ale czytałem różne opinie co do zachowania się skóry po przemalowaniu. Środki jakimi usuwa się starą farbę są jakoś mocno ingerujące w skórę, że potem może się przy chodzeniu szybciej marszczyć, matowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 Po pierwsze aby cokolwiek powiedzieć to trzeba zobaczyć te buty, czy w ogóle się nadają do patynacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. monik_a Napisano 10 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2020 Dzień dobry, od jakiegoś czasu fascynuje mnie patynacja obuwia. Obserwuję mistrzów zarówno na tym forum jak i w całym internecie. Obserwuję bo chciałabym im kiedyś dorównać Dlatego wrzucam zdjęcia ze swoją ostatnią pracą i poddaję się publicznej krytyce Osobiście z butów byłabym dumna, gdyby nie jedna skórzana wpadka. Później opiszę wpadkę i poproszę o rady (różnice w wysokości obuwia wynikają z tego, że są to buty korygujące skrócenie kończyny) 15 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Piękne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Good Job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2020 Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozzwadowsky Napisano 14 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 Moja pierwsza spatynowana parka. Na dwóch ostatnich zdjęciach przed i w trakcie. Proszę o ocenę Jak ktoś ma Instagrama serdecznie zapraszam do śledzenia profilu patinecraft 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. monik_a Napisano 22 Lipiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2020 Cześć, chciałam zaprezentować swoją ostatnią pracę. Monki wykonane w całości przeze mnie ręcznie. Cholewka ze skóry cielęcej typu crust niewybarwiona dzięki czemu mogłam sama nadać im patynację :) Do zestawu zrobiłam pasek. 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi