Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 31 Styczeń 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Zielono na dniach wrzucę coś więcej. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Poprosimy na godzinach a nie dniach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Zielono na dniach wrzucę coś więcej. Przepiękne! Mój wymarzony kolor butów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 O borze zielony i szumiący, zakochałem się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Poprosimy na godzinach a nie dniach Jak będę miał tylko czas na małą sesyjkę Przepiękne! Mój wymarzony kolor butów! O borze zielony i szumiący, zakochałem się! Dzięki, nic tylko spełniać marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Jak będę miał tylko czas na małą sesyjkę oj kolega coś chyba ściemnia że malował bo nie widać tych zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 oj kolega coś chyba ściemnia że malował bo nie widać tych zdjęć Wychodzę z domu ciemnio, wracam to rownież Potrzebuje dziennego światła wpadającego przez okno do zdjeć, czekam więc aż będę miał coś luźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Czyli jest szansa, ze w marcu bo wtedy jest zmiana czasu i dłużej jest jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 jmlegazel - trzeba wpisać w Google - ciekawe realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 7 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Kilka obiecanych zdjęć zielonych Jaśków 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Fajne zdjęcia, czym robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Canon 5DmkII + 85/1.8, chociaż to tylko sprzęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Wow! Niesamowity kolor jak i same buty! Z jakim ubiorem, kolorami będziesz je koordynować? Chyba te pierwsze niebieskie są łatwiejsze do zestawienia z innymi elementami ubioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Dzięki, to akurat nie buty dla mnie a robione pokazowo w salonie poszetka.com. Buty użyczone przez multirenowacja.pl/patine.pl, kończyłem je już w domu bo nie sposób wyrobić się w jeden wieczór. Jutro je odsyłam Odpowiadając na pytanie, najłatwiej je łączyć z szarościami oraz brązem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 "Zielonki" prawdopodobnie będą na razie jeździły po eventach i targach promując TheShine.pl ... no chyba, że ktoś wyłoży walizkę pieniędzy i nie będziemy w stanie się oprzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Pomysł na wykorzystanie ślubnych elementów panny młodej (które jak wiadomo w większości są jednorazowe w przeciwieństwie do pana młodego, no chyba, że ktoś postanowił sobie uszyć surdut), w formie raczej zabawy niż celowania w wytworzenie high-endu. Ze względu na kolor butów, zadanie miałem bardzo ułatwione. Pracę utrudniał materiał - buty zrobione są ze "skóry" na która składa się tektura, nanometr skóry i lakier. Przed: I efekt po. Przy pięcie po wewnętrznej stronie dałem trochę koloru brązowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Ivan Crivellaro i jego ostatnie malowane podeszwy, szok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Arsen, ten dodatkowy kolor na piecie mocno niefortunny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Arsen, ten dodatkowy kolor na piecie mocno niefortunny. Nie bardzo rozumiem, to post skierowany do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Nie bardzo rozumiem, to post skierowany do mnie? Do Twojego malowania. Moim zdaniem brąz na pięcie to tak ni w kij, ni w oko. Wygląda na prześwit spodniej warstwy. Mogłeś pobawić się odcieniem zieleni, wyszłoby lepiej, jak efekt zamierzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell89 Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Twój post miałby sens, gdyby Arsen był autorem tego malowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Twój post miałby sens, gdyby Arsen był autorem tego malowania... Ozesz! To Caporegime, ale jaja. Ostatnio patynacja zdominowana przez Arsena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Yaśki 204 malowane dla forumowego kolegi, pozostały jeszcze do wykonania małe poprawki tu i ówdzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Arsen, jesteś prawdziwym artystą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Mega ładne. To jest sztuka, prawdziwa sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi