Michał B. Napisano 28 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2023 Szanowni Państwo, niedawno zainteresowałem się klasyczną elegancją. Niestety, nie jestem zbyt zamożny, co znacznie utrudnia mi zbudowanie garderoby. Ponadto, na moją stopę nie pasuje większość butów ze sklepów typu CCC, Ryłko, itp.. Chciałbym, aby doradzili mi Państwo co powinienem zrobić. Znalazłem niedawno ciekawą ofertę w internecie: szycie butów u szewca za złotówkę dziennie przez 4 lata. Czytając jednak Państwa forum znalazłem informację, że autor tej oferty miał problemy z klientami, m.in. nie wykonał zlecenia naprawy oraz z niewyjaśnionych przyczyn nie chciał zwrócić zabytkowych butów jej właścicielce, która go o to błagała. Czy ktoś z Państwa wie czy ta i tym podobne sprawy zostały zażegnane i można bez obawy zamówić u tego pana buty? Czy ktoś z Państwa nosi buty zamówione u tego pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2023 https://szewc24.pl/promocje-na-buty/buty-szyte-na-miare-za-1-zl-dziennie Żeby kupić te buty, trzeba mieć nie złotówkę, a 1460 zł. Mając 1460 zł, ma się do wyboru wiele niezłych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał B. Napisano 29 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2023 23 godziny temu, lubo69 napisał: Żeby kupić te buty, trzeba mieć nie złotówkę, a 1460 zł. Mając 1460 zł, ma się do wyboru wiele niezłych butów. Czyli to nie jest tak, że można je kupić "na raty", tylko trzeba od razu całość? A co Pan sądzi o ofercie, szewcu, itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 29 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2023 2 godziny temu, Michał B. napisał: Czyli to nie jest tak, że można je kupić "na raty", tylko trzeba od razu całość? A co Pan sądzi o ofercie, szewcu, itd.? Ależ można na raty. Codziennie robisz przelew na 1 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2023 7 godzin temu, jaskokoz napisał: Ależ można na raty. Codziennie robisz przelew na 1 zł. Raty 0 procent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 30 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2023 1460 zł za buty na miarę? Co tak tanio?Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał B. Napisano 2 Wrzesień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2023 W dniu 30.08.2023 o 16:31, JakubAnderwald napisał: 1460 zł za buty na miarę? Co tak tanio? Sent from my iPhone using Tapatalk Nie wiem, liczyłem na to, że Państwo będą coś wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 5 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2023 W dniu 30.08.2023 o 16:31, JakubAnderwald napisał: 1460 zł za buty na miarę? Co tak tanio? Sent from my iPhone using Tapatalk Da się nawet taniej (jeden z szewców w Warszawie robił jeszcze niedawno - 2 czy 3 lata temu kołkowane buty za kwotę trzycyfrową, nawet z kapciem przymiarkowym po drodze, teraz przez inflację pewnie wzrosło delikatnie powyżej tego), a przypuszczam, że szewcy jedynie klejący buty zrobią jeszcze taniej - wbrew pozorom buty na zamówienie kupują nie tylko dandysi, ale i np. różni seniorzy, którym standardowe kopyta nie pasują, a nie wydadzą całej emerytury na parę o poziomie cenowym Yanko. Druga sprawa, pytanie na ile ta strona jest aktualna - widnieje na niej również możliwość zamówienia czarnych oksfordów za 890 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 W dniu 2.09.2023 o 16:22, Michał B. napisał: Nie wiem, liczyłem na to, że Państwo będą coś wiedzieć Brak odpowiedzi wynika zapewne nie ze złośliwości użytkowników forum, tylko z tego, że zapewne nikt z takiej usługi tu nigdy nie skorzystał. Szewc24 nie jest obecnie członkiem forum, więc tutaj się z nim nie skontaktujesz. Opinie o jego pracy masz zarówno w dedykowanym temacie forum, jak i temacie poświęconym jednemu z konkursów forumowych, gdzie do wygrania były buty robione na miarę. W dniu 5.09.2023 o 11:40, gisch napisał: Da się nawet taniej (jeden z szewców w Warszawie robił jeszcze niedawno - 2 czy 3 lata temu kołkowane buty za kwotę trzycyfrową, nawet z kapciem przymiarkowym po drodze, teraz przez inflację pewnie wzrosło delikatnie powyżej tego), a przypuszczam, że szewcy jedynie klejący buty zrobią jeszcze taniej - wbrew pozorom buty na zamówienie kupują nie tylko dandysi, ale i np. różni seniorzy, którym standardowe kopyta nie pasują, a nie wydadzą całej emerytury na parę o poziomie cenowym Yanko. Druga sprawa, pytanie na ile ta strona jest aktualna - widnieje na niej również możliwość zamówienia czarnych oksfordów za 890 zł. Duranc już od dawna jest ma emeryturze, z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 11 godzin temu, Velahrn napisał: Duranc już od dawna jest ma emeryturze, z tego co wiem. Nie chodzi o niego, tylko Dubniaka z Międzyborskiej. Duranc miał ceny jeszcze niższe, jakościowo podobnie (może nieco niżej, ale nie miałem nic od niego, więc osobiście się nie wypowiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 38 minut temu, gisch napisał: Nie chodzi o niego, tylko Dubniaka z Międzyborskiej. Duranc miał ceny jeszcze niższe, jakościowo podobnie (może nieco niżej, ale nie miałem nic od niego, więc osobiście się nie wypowiem). O, bardzo ciekawe, Zamawiałeś u niego buty? Jak stoi z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gisch Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2023 14 godzin temu, Velahrn napisał: O, bardzo ciekawe, Zamawiałeś u niego buty? Jak stoi z cenami? Zdarzyło Ci się nawet skomentować tę parę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 W dniu 8.09.2023 o 12:03, gisch napisał: Zdarzyło Ci się nawet skomentować tę parę Tak,wiem, potem googlałem i znalazłem swój własny wpis o wątku tym szewcu. Niemniej jednak, nic nie edytowałem w postach, bo sprawiłoby, że ten wątek stałby się nieczytelny ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi