+Immune+ Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Prawidla, ktore pokazal David maja regulacje tegosci. Mysle, ze warto z tej zdobyczy techniki skorzystac, to nie jest rocket science. Mam sporo butow, a jeszcze nie spotkalem sie zeby dobrze dobrane prawidla z regulacja nie pasowaly pod wzgledem tegosci. Tegosc to chyba najmniejszy problem, biorac pod uwage inny wymiary, np. wysokosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2012 Ja się spotkałem, prawidła tak wąskie, chociaż na długość odpowiednie, że nawet maksymalnie poszerzone nie wypełniały buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Witam Jako, że jestem nową osobą, na początku chciałem się przywitać i wszystkich serdecznie pozdrowić. Temat co prawda był poruszany już kawał czasu temu, jednak, jako że dla mnie jest wciąż aktualny mam pytanie. Czy ktoś zetknął się może z tą firmą i jej produktem: http://www.cizemka.sklep.pl/index.php?m ... ass=110795? Czy można je porównać lub odnieść jakoś do tych już komentowanych: http://sklepszewski.pl/katalog.php?kate ... nd=Poka%BF? Z góry bardzo dziękuję za informacje i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Witaj snowy. Producentem wymienionych przez Ciebie produktów jest ta sama firma. Prawidła są produkowane w Indonezji, a sprowadzane do Polski i sprzedawane przez włoskiego pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Dziękuję za informację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 A czy gdzieś poza allegro, w internecie, można zakupić prawidła cedrus (President)? Na aukcji mają teraz tylko r. 42, a powiem, że te prawidła mi w sumie najlepiej dotychczas leżały ze wszystkich budżetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Ich strona nie działa, ale też używałem Cedrusa i po sprawdzeniu paru różnych prawideł od innych producentów, te ze sklepu: http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-peln ... 66234.html okazały się prawie identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Witam, Panowie znów pojawiły się tanie prawidła na allegro. Tym razem po 28zł http://allegro.pl/listing/user.php?stri ... id=2463818 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 i już po:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pin-king-pin Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 17 par i 2/3/4 kupców, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Wziąłbym więcej, ale zaskórniaki mi się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 hehe wiedziałem że tak będzie. Maiłem kupić 5 par ale zdecydowałem się na 3. Mam nadzieję że za jakiś czas znów pojawi się oferta. Teraz pewnie za 30zł para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 A ja zadzwoniłem do sprzedającego i się okazało, że jeszcze ma trochę Par prawideł, więc zamówiłem już bezpośrednio. i po 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Prawidła doszły. Małe ostrzeżenie - tym razem prawidła mają wyraźne, głęboko wydrążone logo. Nie jest to zwykły malunek farbą, który zejdzie po przejechaniu papierem ściernym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Nawet na prawidłach logo jest be? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Co kto lubi Osobiście trawię tylko loga obrazkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Witam, Racja logo jest wygrawerowane laserowo. Ale to nie znaczy że nie można się go pozbyć. Dłuższa zabawa z papierem ściernym i nie ma śladu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzor Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Do mnie dotarły 3 pary tych prawideł. Dopieszczę krawędzie, pozbędę się logo, może wkręcę dodatkowy metalowy uchwyt z mosiądzu. Stosunek cena / jakość jest bardzo wysoki wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Mój kolega ma rozmiar stopy 47/48 (właściwie to 47 z wysokim podbiciem) i szuka prawideł cedrowych w tym rozmiarze. Można to w ogóle gdzieś dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Panowie, co sądzicie o takich prawidłach? http://allegro.pl/prawidla-do-butow-drewniane-rozmiar-42-44-nowe-i2738176883.html Cena bardzo zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 viewtopic.php?f=3&t=697&hilit=prawid%C5%82a+9%2C99&start=380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2012 Dziękuję. Chyba sobie zamówię. W tej cenie... można zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Prawidła doszły. Za tą cenę (10 zł) to rewelacja! Są to prawidła wojskowe z roku 1988. Prawdopodobnie niemieckie lub austriackie (posiadają napis "Heereseigentum"). Stan magazynowy. Nie są niczym powlekane. Posiadają 18 stopniową regulację i śrubową (na motylek) blokadę położenia. Kupiłem z myślą o trzewikach zimowych. Pasują idealnie. W przeciwieństwie do prawideł sprężynowych nie ma obaw, że rozepchną zapiętek buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 To ja chyba nie potrafię ich obsługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi