damiance Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 proponuje spotkanie forumowe w sobotę - 1 września - około 16-17.00 torbę trzeba zobaczyć przy świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 Byłbym za Browarmią na Królewskiej jeżeli można zasugerować lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2012 tudzież http://youhavemysword.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Bardzo bym chciał, ale będę wtedy w Bieszczadach. No chyba, że spotkanie forumowe odbędzie się w Wetlinie . Torbą jestem oczywiście zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Ilu jest chętnych? Kto zarezerwuje stolik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Capo zrobił rezerwację w Browarmi 16.00 -18.00 (Maciek - możesz ustalić hasło na But w Butonierce, zamiast nazwiska?) Możemy się spodziewać, jak rozumiem: - Proceleusmatyk - Caporegime - Immune (dzisiaj rozmawiałem, jak da radę to wpadnie) - Andershep (postara się być) - Damiance - Skar edit: - Misza - Kyle kto jeszcze? zachęcam również użytkowników młodszych stażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Warto nadmienić, że najważniejszym gościem będzie Torba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Istnieje szansa, że wpadnę. Jutro potwierdzę. Także na spotkaniu być może "osobisty opierdziel moda GRATIS" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Hasło do rezerwacji ustalone na "But w butonierce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Mam nadzieję, że uda mi się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Ja będę na pewno, tamtejsze piwo jest atrakcją samą w sobie i innych zachęcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Serio to żona ma jutro dyżur, mam przez cały dzień ze sobą przyzwoitkę w wieku 6 lat, więc jak mi pozwoli i jeżeli Wy pozwolicie, to podjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Dajesz Kyle, Capo... heh, często tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Serio to żona ma jutro dyżur, mam przez cały dzień ze sobą przyzwoitkę w wieku 6 lat, więc jak mi pozwoli i jeżeli Wy pozwolicie, to podjedziemy Dasz radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Cześć! Mimo zainteresowania projektem nie dam rady wpaść. Życzę Wam dobrej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Cześć! Mimo zainteresowania projektem nie dam rady wpaść. Życzę Wam dobrej zabawy. ok, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Do której będziecie siedzieć? Chciałbym wpaść możliwie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Kolor wybrany, a piwo wyśmienite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Torba obejrzana, kawał dobrej roboty. Kogo nie było, ten nich żałuje, kelnerki raczyły nas świeżo wprowadzonym do oferty piwem. Prywatna loża umożliwiała swobodną rozmowę na najbardziej prywatno-satorialne tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 no i przeprowadziliśmy "crash test" skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 no i przeprowadziliśmy "crash test" skóry dodajmy, że z pozytywnym rezultatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Trzymacie w napięciu i na przemian raptem po zdaniu piszecie - niegodziwcy! To w końcu torba będzie dostępna tylko i wyłącznie w jednym kolorze? Jakieś zdjęcia i opis crash testu prosiiiimy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 w wielu kolorach, więcej napiszę jutro w dziale "projekty forumowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi