HEMI Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 1) ORLICZ-4 kupiony koło 23 w środę 3.12, po chwili automatyczny mail z potwierdzeniem zamówienia i że przygotowanie w toku. W poniedziałek zmiana statusu na DOSTRCZANY. We wtorek przyjechał kurier. 2) ORLICZ-2 kupiony koło 22 w sobotę 6.12. Mail z informacją o dostarczaniu we wtorek 9.12.Oba płaszcze w rozmiarze 52H (czyli na 182) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Pokażcie zdjęcia jak wygląda orlicz 2 na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Hemi, Zamówiłeś Orlicz 2 bo Orlicz 4 Ci nie podszedł pod gust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 zamówiłem dla siebie Orlicz 4. Orlicz 2 dla teścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Zawahałem się, bo też zamówiłem Orlicz 4. Kurier zostawił mi paczkę pół godziny temu. Czy też przy drugim guziku masz luz? Będę musiał to poprawić, ale o taką drobnostkę nie będę reklamował. Przydałoby się parę dodatkowych guzików, na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Na szczęście ten guzik wewnętrzny w Orliczu4 jest taki sam jak na froncie płaszcza, stylizowany na Krzyż Walecznych, więc w kryzysowej sytuacji można go użyć, a w jego miejsce dać jakikolwiek inny, prosty, skoro i tak go nie widać po zapięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Sugeruję napisać do Próchnika przez ich mail ze strony i zgłosić zapotrzebowanie na guziki zapasowe (argumentować, że to zbyt drogi nabytek, aby ryzykować utratę tak nietypowych guzików). U mnie interwencja pomogła i w tydzień uporali się ze sprawą. Mam guziki do obioru z salonu z Złotych Tarasach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 @Impersone, Czy przypadkiem ten guzik wewnętrzny o którym piszesz to nie jest właśnie zapasowy? @Hargin, Dzięki! Kolejny raz przydatna informacja dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Panowie, mogę prosić o zdjecia Orlicz-4? Chodzi mi głównie o kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Panowie, mogę prosić o zdjecia Orlicz-4? Chodzi mi głównie o kolor. Ja postaram się jutro przy naturalnym świetle, żeby nie przekłamywać teraz. @MrJacob: wąąątpię. Chodzi mi o guzik, który służy do przytrzymania w jednym miejscu tej części płaszcza, która chowa się po zapięciu pod frontem. Jest tam specjalna dziurka do zapięcia przecież Chyba, że mowimy o różnych guzikach, ale ja zauważyłem tylko ten. Dlatego wątpię, żeby Próchnik umieszczał guzik zapasowy w takim miejscu, bo użycie go wiąże się z większymi komplikacjami, niż gdyby był zapakowany w samarkę gdzieś przy metce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Oczywiście masz racje, nie zauważyłem tego hah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Tu zdjęcie Orlicza4. Kolor ma mniej więcej taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 W świetle dziennym wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach Próchnika. Szkoda, że jak już się zdecydowałem, to wycofali go z oferty sklepu internetowego. Mam nadzieję, że nie bezpowrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 W świetle dziennym wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach Próchnika. Szkoda, że jak już się zdecydowałem, to wycofali go z oferty sklepu internetowego. Mam nadzieję, że nie bezpowrotnie Rano jeszcze były wszystkie rozmiary. Tez czekałem tylko na zdjęcie i miałem zamawiać (dogadać się z nimi na ewentualną zamianę). Pomijając to że sprzedali mi metafizyczny płaszcz orlicz-2 i przez tydzień zero informacji że nie mają go nawet na stanie, Pani z obsługi klienta nie nadaję się do tej roboty. Dwa razy dzwoniłem w odstępie jednodniowym i codziennie słyszę "proszę poczekać 10 minut, już sprawdzam i do pana oddzwaniam". Jak można się domyśleć, w tym konkretnym przypadku 10 minut to bardzo elastyczna jednostka czasu (tzn zero informacji, chociażby na e-maila). Coś czuję że trzeci telefon już taki miły nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Kończąc swoją historię z guzikami zapasowymi do Orlicza, dziś odebrałem z salonu... całą torebkę guzików... ok. 20 szt. Jakby ktoś zagubił swoje, proszę śmiało pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Czyżby Ci dali cały ich zapas z centrali? Też się zwróciłem do prochnika, ale zero odzewu póki co od centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 kto wie nawet obsługujący mnie sprzedawca był zdziwiony liczbą guzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Możesz spokojnie na allegro takimi guzikami pohandlować albo do innych nakryć wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Koledzy może też dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Jakby ktoś zagubił swoje, proszę śmiało pisać ^-- xkoziol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Zastanawiam się nad trenczami od Bytomia. Wszystkie są, niestety, szare, ale w tej cenie nie znalazłem póki co nic lepszego. Czy są jakieś lepsze opcje w tym(promocyjnym) przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Czy macie moze jakas sprawdzona formule na szczelne wiazanie szalika w pryzpadku plaszczy z dosc sporym przeswitem? Kupilem dzisiaj formalny plascz od prochnika i nie bardzo umiem zawiazac szalik tak, zeby bylo mi cieplo zarowno w szyje, jak i w gornej czesci klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Dużo zależy od 'objętości' samego szalika. Może coś cię natchnie... http://www.facetemjestem.pl/jak-wiazac-meski-szalik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Zastanawiam się nad trenczami od Bytomia. Wszystkie są, niestety, szare, ale w tej cenie nie znalazłem póki co nic lepszego. Czy są jakieś lepsze opcje w tym(promocyjnym) przedziale cenowym?Dla mnie trencz tylko i wyłącznie w kolorze beżowym. Lepiej poczekać trochę dłużej niż kupić coś z czego nie będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apik Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 A co sądzicie o płaszczach Recmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi