Sekret Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 "Natchniony" tym tematem, na który wpadłem przypadkiem niedawno, postanowiłem zamówić sobie na marynarce guziki "rozstrzelone". W następnym projekcie pomyślę o ukośnych dziurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Mnie się podobają nakładające się na siebie, ale to raczej przy atrapach dziurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Taki szerszy układ guzików preferuję w płaszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Postanowiłem wypróbować Emanuel Berg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 To kostium z MadMax'a? Gdzie kaptur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi