tomek1988 Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Teoretycznie zakład czynny od 9 do 17, ale jak umawiałem wizytę telefonicznie w środę / czwartek, to p. Kruszewski zaproponował termin wtorkowy a nie poniedziałkowy. Może po prostu w poniedziałki nie przyjmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 p. Janusz jest, zaprasza na pewno w przyszłym tygodniu od 9 do 17 i nie podawał mi ograniczenia w dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 już mi tu udowadniali, że Warszawa i Nowy Dwór czy Grudziądz to to samo I to i to interior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Byłem, znalazłem, zamówiłem. Dzięki za pomoc. Swoją drogą bardzo przyjemna pracownia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Witam. Czy orientuje się może ktoś, jaki byłby koszt uszycia dwurzędowego, długiego płaszcza przez Pana Kruszewskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad S. Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Czy mógłbym prosić o podanie namiaru i telefonu na pana Kruszewskiego. Google milczy na temat danych kontaktowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 226221241 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad S. Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysluch Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Właśnie zamówiłem sportową marynarkę z wełny o splocie "tropik". Mam nadzieję, że wyjdzie bo to pierwsze w życiu szycie miarowe. Po zakończeniu wrzucę fotki jak rozumiem na osobnym wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micappo Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Chciałem zwęzić spodnie od garnituru, czy do pana Janusza można tak wejść "z ulicy", czy trzeba się umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IKK Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Czy ceny za garnitur / marynarkę / spodnie / płaszcz / kamizelkę uległy zmianie względem tych podanych na pierwszych stronach wątku? EDIT. Telefonowałem dzisiaj do Pana Kruszewskiego i udałem się do jego zakładu, ale niestety informacji na temat cen nie uzyskałem. Dowiedziałem się jedynie, że obecnie nie przyjmuje żadnych nowych zleceń (zarówno szycia, jak i poprawek). Ponadto dla osób, które szukając zakładu rozglądałyby się za szyldem z nazwiskiem krawca, to uprzedzam, że takowego nie ma, a jedyny szyld zachęca do odwiedzenia "Strawberry Moda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Bo znika na miesieczny urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Bo znika na miesieczny urlop Skąd masz takie info? Jak odbierałem spodnie circa miesiąc temu to P. Kruszewski wspominał że zakład bedzie czynny do września i raczej już nie przyjmuje nowych zleceń w związku z zakończeniem działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Chciałem coś podrzucić do poprawki ale powiedzial ze wyjeżdża na miesięczny urlop. Podobnie p Mazur z Chmielnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Słyszałem ostatnio że Kruszewski idzie na emeryturę, czy może to ktoś potwierdzić bo faktycznie dodzwonić się nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Tak, Pan Janusz na emeryturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Smutna wiadomość, akurat kiedy zacząłem myśleć, że za parę miesięcy trzeba by może uszyć pierwsze spodnie na miarę (na marynarkę nawet u pana Kruszewskiego nie byłoby mnie stać bez wyrzeczeń). Przekopałem się przez cały wątek, naczytałem się tylu pochwał, a tu o, emerytura. Oczywiście musiało się to prędzej czy później stać, ale to zawsze szkoda, gdy tak chwalona osoba zaprzestaje działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi