tomek1988 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Teoretycznie zakład czynny od 9 do 17, ale jak umawiałem wizytę telefonicznie w środę / czwartek, to p. Kruszewski zaproponował termin wtorkowy a nie poniedziałkowy. Może po prostu w poniedziałki nie przyjmuje? Cytuj
zgryziak Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 p. Janusz jest, zaprasza na pewno w przyszłym tygodniu od 9 do 17 i nie podawał mi ograniczenia w dniach Cytuj
Boruta Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 już mi tu udowadniali, że Warszawa i Nowy Dwór czy Grudziądz to to samo I to i to interior. Cytuj
torunianin Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Byłem, znalazłem, zamówiłem. Dzięki za pomoc. Swoją drogą bardzo przyjemna pracownia.. Cytuj
Vickson Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam. Czy orientuje się może ktoś, jaki byłby koszt uszycia dwurzędowego, długiego płaszcza przez Pana Kruszewskiego ? Cytuj
Konrad S. Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Czy mógłbym prosić o podanie namiaru i telefonu na pana Kruszewskiego. Google milczy na temat danych kontaktowych. Cytuj
Zbysluch Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Właśnie zamówiłem sportową marynarkę z wełny o splocie "tropik". Mam nadzieję, że wyjdzie bo to pierwsze w życiu szycie miarowe. Po zakończeniu wrzucę fotki jak rozumiem na osobnym wątku. 1 Cytuj
Micappo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Chciałem zwęzić spodnie od garnituru, czy do pana Janusza można tak wejść "z ulicy", czy trzeba się umówić? Cytuj
IKK Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Czy ceny za garnitur / marynarkę / spodnie / płaszcz / kamizelkę uległy zmianie względem tych podanych na pierwszych stronach wątku? EDIT. Telefonowałem dzisiaj do Pana Kruszewskiego i udałem się do jego zakładu, ale niestety informacji na temat cen nie uzyskałem. Dowiedziałem się jedynie, że obecnie nie przyjmuje żadnych nowych zleceń (zarówno szycia, jak i poprawek). Ponadto dla osób, które szukając zakładu rozglądałyby się za szyldem z nazwiskiem krawca, to uprzedzam, że takowego nie ma, a jedyny szyld zachęca do odwiedzenia "Strawberry Moda". Cytuj
Tomek.ka Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Bo znika na miesieczny urlop Cytuj
Szpila Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Bo znika na miesieczny urlop Skąd masz takie info? Jak odbierałem spodnie circa miesiąc temu to P. Kruszewski wspominał że zakład bedzie czynny do września i raczej już nie przyjmuje nowych zleceń w związku z zakończeniem działalności. Cytuj
Tomek.ka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Chciałem coś podrzucić do poprawki ale powiedzial ze wyjeżdża na miesięczny urlop. Podobnie p Mazur z Chmielnej. Cytuj
adamus Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 Słyszałem ostatnio że Kruszewski idzie na emeryturę, czy może to ktoś potwierdzić bo faktycznie dodzwonić się nie można. Cytuj
zgryziak Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Tak, Pan Janusz na emeryturze. Cytuj
Robert M Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Smutna wiadomość, akurat kiedy zacząłem myśleć, że za parę miesięcy trzeba by może uszyć pierwsze spodnie na miarę (na marynarkę nawet u pana Kruszewskiego nie byłoby mnie stać bez wyrzeczeń). Przekopałem się przez cały wątek, naczytałem się tylu pochwał, a tu o, emerytura. Oczywiście musiało się to prędzej czy później stać, ale to zawsze szkoda, gdy tak chwalona osoba zaprzestaje działalności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi