Skocz do zawartości

[WARSZAWA], Janusz Kruszewski - Pracownia Krawiecka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie zakład czynny od 9 do 17, ale jak umawiałem wizytę telefonicznie w środę / czwartek, to p. Kruszewski zaproponował termin wtorkowy a nie poniedziałkowy.

Może po prostu w poniedziałki nie przyjmuje?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie zamówiłem sportową marynarkę z wełny o splocie "tropik". Mam nadzieję, że wyjdzie bo to pierwsze w życiu szycie miarowe. Po zakończeniu wrzucę fotki jak rozumiem na osobnym wątku.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ceny za garnitur / marynarkę / spodnie / płaszcz / kamizelkę uległy zmianie względem tych podanych na pierwszych stronach wątku?

EDIT. Telefonowałem dzisiaj do Pana Kruszewskiego i udałem się do jego zakładu, ale niestety informacji na temat cen nie uzyskałem. Dowiedziałem się jedynie, że obecnie nie przyjmuje żadnych nowych zleceń (zarówno szycia, jak i poprawek). Ponadto dla osób, które szukając zakładu rozglądałyby się za szyldem z nazwiskiem krawca, to uprzedzam, że takowego nie ma, a jedyny szyld zachęca do odwiedzenia "Strawberry Moda".

Opublikowano

Bo znika na miesieczny urlop

Skąd masz takie info? Jak odbierałem spodnie circa miesiąc temu to P. Kruszewski wspominał że zakład bedzie czynny do września i raczej już nie przyjmuje nowych zleceń w związku z zakończeniem działalności.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Smutna wiadomość, akurat kiedy zacząłem myśleć, że za parę miesięcy trzeba by może uszyć pierwsze spodnie na miarę (na marynarkę nawet u pana Kruszewskiego nie byłoby mnie stać bez wyrzeczeń). Przekopałem się przez cały wątek, naczytałem się tylu pochwał, a tu o, emerytura. Oczywiście musiało się to prędzej czy później stać, ale to zawsze szkoda, gdy tak chwalona osoba zaprzestaje działalności.