Skocz do zawartości

Koszule - dyskusje i porady, jakość, ulubione marki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wstyd się przyznać :(

Ślub - ciemnoszary garnitur, taka dziadowska kamizelka ceremonialna w kolorze perłowym w jakieś wzory i takie świństwo pod szyję :(

Nie chcę krytykować Twojego ubioru ale czy to Twój wybór, czy też ktoś za przeproszeniem dokonuje gwałtu na Twojej osobie?
Opublikowano

Wstaw po tym swoje zdjęcie do CMDNS. :lol:

Tak na serio, nie mógłbyś się spytać pary młodej o alternatywny strój? Bo wiesz, stroje pana młodego, świadków itd. nie muszą być identyczne. ;)

Pozdrawiam, Dr

Opublikowano

Miałem iść tylko w garniturze i krawacie, ale baba się uparła, że tak to ja chodzę od poniedziałku do piątku do pracy i że ma być inaczej :(

A ślub o 13.30, więc smoking odpadł :(

Więc tak - dokonali gwałtu na mojej skromnej osobie...

Czyli coś takiego:

http://www.we-dwoje.pl/kolekcja;ceremony;digel;na;wiosne;i;lato;2010,artykul,18322.html?foto_id=6

Edit:

Dr - to ja się żenię :)

Świadek idzie w ciemnoszarym garniturze, tylko krawat będzie miał w podobnym stylu...

Coś takiego: http://www.tmlewin.co.uk/Cream-Scroll-Wedding-Tie---30332/505158803574,en_GB,pd.html?start=21&cgid=WedTie

Opublikowano

Hm, zasmuciłeś mnie. Jesteś panem młodym. Nie masz wpływu na to w co się ubierzesz? To niedorzeczne.

Nie chcę się buntować przeciwko narzeczonej ( :) ), ale moim zdaniem po prostu załóż jakąś normalną kamizelkę, srebrny lub czarno-biały krawat i białą, normalną koszulę i będzie bardziej odświętnie od Twojego uniformu do pracy. Przedyskutuj to jeszcze. ;)

Pozdrawiam, Dr

P.S. Dyskutuj dopóty, dopóki nie będziesz mógł założyć czegoś normalnego bądź Twoja narzeczona będzie chciała zrezygnować ze ślubu. :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Panowie - koniec offtopa :P

Proszę się już nie śmiać.

Kupiłem ostatnio 2 koszule Valentino, wcześniej miałem tylko jedną i to już dość dawno.

Czekam sobie na przesyłkę z BuyVIP - wie ktoś jak z jakością Valentino ostatnio? ;)

Opublikowano

Ja, jak już się będę żenić za te 10-15 lat, to do USC założę żakiet, a na wesele frak. I panna młoda nie będzie miała na to wpływu. ; ) Zresztą to będzie chyba wystarczająco odświętny strój.

Opublikowano

buhahaha

ale pamiętliwe skubańce :P

próbowałem tylko wyczuć...

Garniturów mam pełna szafę bo codziennie chodzę tak do pracy - myślę, że tutaj, to ilość 10-15 garniturów w szafie to normalka zresztą :P

Opublikowano

A ja mam 38 lat ...

jestem pełen podziwu (pisze to zupełnie szczerze) ... w tym wieku, chyba już by mi się nie chciało ("nie chyba" na pewno :D )

życzę szczęścia :D

przepraszam za OT (ale to "duża rzecz" :D )

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że elegancja to m.in. dostosowanie ubioru do okazji i okoliczości, z punktu widzenia pozostałych gości byłeś po prostu nielegancki.

A przecież to ślub i za takie lekceważenie zostałbyś obity sztachetą :D