Misza Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 http://www.gentlemanschoice.pl/produkt/brazowy-jedwabny-knit 1 Cytuj
pirat Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Czy można gdzieś kupić knity w szerokości 8,5 / 9 cm ?A 8cm by Cię usatysfakcjnowało?Osobiście nie trawię krawatów w formie skarpetek (czyli zakończonych "tępo"); knity trójkątne jak najbardziej można dostać.Jedwab czy wełna mogą być ciężkostrawne... ale jeśli spojrzeć praktycznie to końcówki krawata podobnie jak końcówki skarpet raczej nie powinno być widać Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Swojego czasu zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem. Panowie co sądzicie o takich knitach? Noszę i takie, i takie. Chętniej nawet te zakończone tępo - wyróżniają się wtedy bardziej od bardziej formalnych krawatów. Knit może również być postrzępiony u dołu: Cytuj
pirat Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Proc, ale chyba zdjęcie szalika wstawiłeś... Cytuj
maciato Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 A 8cm by Cię usatysfakcjnowało? Myślę, że tak Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Proc, ale chyba zdjęcie szalika wstawiłeś... Widziałem kiedyś takie z krótszymi frędzlami, ale nie mogłem teraz znaleźć Cytuj
lubo69 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Knity 8 cm są w ofercie tego sklepu o którym pirat pisze, że o nim nie napisze Nazwa zaczyna się na M, jeśli o tym samym myślimy. Cytuj
axtxn Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Na wstępie się przywitam Dzień dobry. Trochę uskuteczniłęm archeologię, ale nie chciałem zakładać nowego tematu, a nic nie znalazłem na forum jak i w sieci, a mianowicie: Czy idąc na wesele założenie knita nie będzie traktowane jako paux pas? Bardziej one do mnie przemawiają niż klasyczne krawaty i cały czas wzbudzają sensację w otoczeniu, zarówno wzrokowo jak i dotykowo. Cytuj
lukasz82 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Wydaje mi się , że odchodzi się już od sztywnego stylu na weselach. Czemu nie krawat knit? Jeśli dobrze tworzy kompozycję z skoszulą, spodniami i cała resztą? Fajne wzory tu spotkałem po dobrych naprawde cenach i co ważne POLSKI producent, czyli jakościowo bdobre: [BAN! - moderacja] Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Co najwyżej możesz zakupić sobie "złotą łopatę" a nie probować wciskać badziewne krawaty z poliestru. Cytuj
MH_fan Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Niesamowici są ci janusze marketingu, którzy co jakiś czas lądują na naszym forum. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi