Misza Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 http://www.gentlemanschoice.pl/produkt/brazowy-jedwabny-knit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Czy można gdzieś kupić knity w szerokości 8,5 / 9 cm ?A 8cm by Cię usatysfakcjnowało?Osobiście nie trawię krawatów w formie skarpetek (czyli zakończonych "tępo"); knity trójkątne jak najbardziej można dostać.Jedwab czy wełna mogą być ciężkostrawne... ale jeśli spojrzeć praktycznie to końcówki krawata podobnie jak końcówki skarpet raczej nie powinno być widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Swojego czasu zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem. Panowie co sądzicie o takich knitach? Noszę i takie, i takie. Chętniej nawet te zakończone tępo - wyróżniają się wtedy bardziej od bardziej formalnych krawatów. Knit może również być postrzępiony u dołu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Proc, ale chyba zdjęcie szalika wstawiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 A 8cm by Cię usatysfakcjnowało? Myślę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Proc, ale chyba zdjęcie szalika wstawiłeś... Widziałem kiedyś takie z krótszymi frędzlami, ale nie mogłem teraz znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Knity 8 cm są w ofercie tego sklepu o którym pirat pisze, że o nim nie napisze Nazwa zaczyna się na M, jeśli o tym samym myślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axtxn Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Na wstępie się przywitam Dzień dobry. Trochę uskuteczniłęm archeologię, ale nie chciałem zakładać nowego tematu, a nic nie znalazłem na forum jak i w sieci, a mianowicie: Czy idąc na wesele założenie knita nie będzie traktowane jako paux pas? Bardziej one do mnie przemawiają niż klasyczne krawaty i cały czas wzbudzają sensację w otoczeniu, zarówno wzrokowo jak i dotykowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz82 Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Wydaje mi się , że odchodzi się już od sztywnego stylu na weselach. Czemu nie krawat knit? Jeśli dobrze tworzy kompozycję z skoszulą, spodniami i cała resztą? Fajne wzory tu spotkałem po dobrych naprawde cenach i co ważne POLSKI producent, czyli jakościowo bdobre: [BAN! - moderacja] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Co najwyżej możesz zakupić sobie "złotą łopatę" a nie probować wciskać badziewne krawaty z poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Niesamowici są ci janusze marketingu, którzy co jakiś czas lądują na naszym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi