mr.vintage Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Wiesz, jak tam mówią na ćwierćfunciaka z serem? Jak to? Nie mówią „ćwierćfunciaka z serem”? Mają system metryczny, nie kapują, co to jest ćwierć funta. Więc jak na niego mówią? „Royale z serem”. „Royale z serem”? A jak mówią na big maca? „Big mac” to „big mac”. Albo: „le Big Mac”. Oddaj perukę sąsiadowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 maciato: napisz proszę, co to za tweed. Czapka jest ze starej kolekcji Barbour'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Buty butami, a mnie najbardziej zaciekawiła czapka moszego - kolega chodził do podstawówki Garibaldiego, czy dzieci tam posyłał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Nie podprowadziłem dziecku, dostałem ją na jakimś szkolnym festynie (dzień sportu czy coś w tym rodzaju). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Panowie, w związku z tym, że +Immune+ nie jest w stanie teraz rzetelnie ocenić prac (brak dostępu do komputera), zastąpił go w roli jurora mój wspólnik, od którego wydębiłem już wcześniej z czystej ciekawości TOP5 Narobiło się tak, że każdy z 5 jurorów wytypował na zwycięzcę inną pracę, zatem nie kombinowałem z liczeniem - od każdego wziąłem NO 1 i oto przedstawiam finalistów (kolejność przypadkowa) adam100 mosze peter Flors dsc Roland, montuj proszę ankietę - jeżeli to możliwe zamiast 7 dni ustaw głosowanie do 11.07, gdyż międzyczasie może mnie nie być, a wolałbym sam to do końca doprowadzić Dziękuję Jurorom i wszystkim forumowiczom za zaangażowanie. Zapraszam do drugiego etapu zabawy - GŁOSOWANIE W ANKIECIE pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krizg77 Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Dzień dobry ...upsss chyba się spóźniłem ...jednak aby tu dotrzeć przeszedłem kilka epok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 sympatyczne, w każdym bądź razie - witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Dzień dobry ...upsss chyba się spóźniłem ...jednak aby tu dotrzeć przeszedłem kilka epok Dobry wieczór Pierwszy etap konkursu (zgłaszania prac) niestety już został zakończony - teraz głosujemy na najlepsze fotki, ale fajnie, że jesteś Mam nadzieję, że się tu zadomowisz, bo forumowicze bardzo chętnie zgłębiają tajniki szewskiego fachu i lubią dobrze podzelowane buty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi