smacznystek Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 ciekawa ta czerwona sznurówka ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 I jest lustro ZOSTAŁO 8 DNI NA ZGŁASZANIE PRAC WYGLĄDA NA TO, ŻE NAGRODY BĘDZIE MOŻNA ZGARNĄĆ NAPRAWDĘ ŁATWO W TEJ CHWILI 7 ZGŁOSZONYCH FOTEK W KONKURSIE I 6 NAGRÓD DO ZGARNIĘCIA. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preux Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Poniedziałkowe popołudnie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 W poniedziałki zawsze masacra, a tu taki obrazek - mam dołek Też tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 O kurczę, szybkie ręce i chyba jedno piwo za dużo u mnie do meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Wit Chen Jery Bukovsky as himself Herr Baumler El Roso Gini special guest star The Voyas NO COUNTRY FOR OLD SHOES A Breslauer Brother Film coming soon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Paint 4ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Brak odpowiednio nobliwych wnętrz wymusza twórcze podejście do tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Wit Chen Jery Bukovsky as himself Herr Baumler El Roso Gini special guest star The Voyas NO COUNTRY FOR OLD SHOES A Breslauer Brother Film coming soon Breslauer postawił na gwiazdorską obsadę i efekty specjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 O kurczę, szybkie ręce i chyba jedno piwo za dużo u mnie do meczu Wystąpili: Chuck Norris szczotki z manufaktury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 But na drodze kojarzy mi się kryminałem http://www.wiadomosci24.pl/artykul/smie ... --1-d.html No, ale z prawidłem hmm ... no muszę się zastanowić, co to może znaczyć A druga fotka jak z wesołego miasteczka haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Jest lustro, jest klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Fotki zamieszczasz tutaj, a na "fejsa" wrzuca je "fejs-spec" z BwB Konkurs generalnie rozgrywa się tutaj - "fejsowa" nagroda to nagroda dodatkowa. Jak Twoją fotę polubią najbardziej to możesz wygrać coś i tu i tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Pamiętaj, że możesz zamieścić dwie fotki Druga może - PO NA RADZIE ? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Zapiekanki ... tak, zjadłbym zapiekanki - idę do kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Proponuję zdjęcie Twoich butów po naradzie, obryzganych szampanem i przyłapanych w niedwuznacznej pozycji z jakimiś szpilkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Znaczy się hard afterparty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Po naradzie solarka na piękny brąz; a potem 'w tango' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 To może jedna fotka poza konkursem w innym wątku? Teraz to już wszyscy będą ciekawi co po tej naradzie się tam wyprawiało Co do mikrofa ... , znaczy się kuchenki. Ciekawe co na to Pani Domu? Cholera, ludzie naprawdę to robią EDIT: Już tylko 4 dni na zamieszczanie konkursowych fotek - kto jeszcze się czai, planuje ... czas najwyższy na działanie Przedostatni dzwonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Dla długiego blasku... http://desmond.imageshack.us/Himg84/scaled.php?server=84&filename=201206225332.jpg&res=landing W oczekiwaniu na jesień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Ostre cięcie Mam nadzieje, że nie przekroczyłem pewnych granic : będziemy elastyczni, ale do pewnych granic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2012 Dla długiego blasku... W oczekiwaniu na jesień... Lato coś się nie kwapi - może i nie trzeba będzie tak długo czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi