Jan Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Wszyscy wiemy, że fajnie jest dostawać prezenty, a jeszcze fajniej jest je dawać. W te Święta postanowiłem, że sam siebie trochę rozpieszczę i obdaruję prezentem. Czy są jakieś okazje, które w ten sposób świętujecie? Co dostajecie od bliskich - którzy znają wasze zainteresowania - z okazji Świąt lub urodzin, albo co sami sobie kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Niedawno na urodziny: a tutaj w akcji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Moje prezenty na tegoroczne święta (o których wiem ): (wraz z częścią drugą ) Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 No trzeba powiedzieć, że sporo, ale przyjmijmy, że to zaowocuje w mojej przyszłości zawodowej, no - przynajmniej te książki. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Ja dostanę rękawiczki, bo te z Ogrodowej porwałem. A sam sobie kupiłem książki Hayeka, Orwella i Płużańskiego. Pozdrawiam, bogatego Mikołaja : ) A i zapomniałbym garnitur bespoke też dostanę he he edit: Zwracam uwagę na przecinek. Ja Panom życzę bogatego Mikołaja, a nie pozdrawiam jakiegoś swojego krezusa : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Ja dostanę rękawiczki, bo te z Ogrodowej porwałem. A sam sobie kupiłem książki Hayeka, Orwella i Płużańskiego. Pozdrawiam, bogatego Mikołaja : ) A i zapomniałbym garnitur bespoke też dostanę he he Prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Ja tam skromnie, torbę BwB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Ja tam skromnie, torbę BwB Prosimy o zdjęcia, chętnie zobaczę ją jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 Skarpety z Mes Chaussettes Rouges (Mazarin, Bresciani) do testu, jak się będą trzymać łydki i czy warte swojej ceny. Jako, że same zdjęcie skarpet jest mało pasjonujące, tutaj zdjęcie "futerału" w którym przyszły plus ręcznie napisany (albo wydrukowany w cwany sposó liścik. Fajny bajer, mało wnosi, ale miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 @Capo: czekam na krotka recenzje z uzytkowania. Szykowalem sie na nie, ale bylo juz za pozno zeby zamawiac, bo przyszlyby po swietach. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Krawat poniekąd od samego siebie (świadomość istnienia poszetka.com jest wśród Mikołajów niska ), a reszta to miłe drobne niespodzianki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Miłe prezenty i jeden zacnie pachnie... właśnie kończę kolejne 100 ml.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Ciekawy zapach, ale teraz do wywachania praktycznie wszedzie i z bardzo przecietnym sillage. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Miłe prezenty i jeden zacnie pachnie... właśnie kończę kolejne 100 ml.. To na następny polecam eau de parfum zamiast eau de toilette. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 Miłe prezenty i jeden zacnie pachnie... właśnie kończę kolejne 100 ml.. To na następny polecam eau de parfum zamiast eau de toilette. O ile pamiętam nie ma wody perfumowanej, są natomiast perfumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 A zerknij na opakowanie kilka posłów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 A zerknij na opakowanie kilka posłów wyżej .. przepraszam masz rację, ja mam perfumy 200 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Trochę zapachów i kaszmirowy szal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Szczodry Mikołaj ten od zapachów : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Szczodry Mikołaj ten od zapachów : ) Żona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Szczodry Mikołaj ten od zapachów : ) Żona.. Ja też coś dostałem od zapachowego mikołaja i podejrzewam, że nie była to Twoja żona Z zapachu jestem bardzo zadowolony, prezent trafiony w punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Prezent od pierwszej i aktualnej ( mojej) żony:) @xkoziol zapachu nie znałem ale "muzycznaoięciolinia" recenzuje zachęcająco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 To Ty jeszcze Roetzela nie miałeś? Jak Ci się to udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 To Ty jeszcze Roetzela nie miałeś? Jak Ci się to udało? Ja też jeszcze nie mam Będzie na urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi