jugend Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Miał ktoś z Was okazję kupować cokolwiek w sklepie Gentleman Store: https://www.gentlemanstore.pl/ ? Mają dość szeroką game produktów: koszule, swetry, krawaty, spodnie, marynarki, akcesoria, buty itd. Część rzeczy szyta w Czechach (sklep jest spółką czeską, właściciel jest Czechem), mają Berwicki, markę Portuguese Flannel. Mieli też swetry Jamieson, ale widzę, że chyba zniknęły z oferty. Koszul jest całkiem sporo i dużo ciekawych wzorów. Czy ktoś z was miał okazję użytkować? Cytuj
Cineos Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Tak, kupowałem za pół ceny swego czasu buty Berwick. Paczka solidnie zapakowana, z dedykowanym 'listem' i próbką perfum. Nie było to moje kopyto więc puściłem dalej, więc nie miałem okazji nic zwracać. Koledzy gdzieś na forum już pisali o zwrotach, które są darmowe i wysyłane chyba do Oświęcimia. Cytuj
Velahrn Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Kupowałem dwa razy. Bezproblemowy kontakt w języku polskim. wysyłka faktycznie z Czech, ale bardzo szybka. Podsumowując, pewny sklep. Cytuj
Xune Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Dawno temu robiłem zakupy, wszystko było w porządku. Cytuj
marian o Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Również bardzo dobrze oceniam ten sklep. Świetny kontakt, szybka wysyłka, w paczce dodatkowo list + prezent. Zwroty wysyła się na polski adres, a środki wracają bardzo szybko. Cytuj
jugend Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 A jak oceniacie produkty, np. koszule? Cytuj
Tanin Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Zakupiłem buty i pasek i rzeczywiście mogę potwierdzić bardzo sprawną realizację. Paczka (do paczkomatu) doszła mniej więcej w 3 dni robocze, czyli jest bardzo dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi