jugend Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Miał ktoś z Was okazję kupować cokolwiek w sklepie Gentleman Store: https://www.gentlemanstore.pl/ ? Mają dość szeroką game produktów: koszule, swetry, krawaty, spodnie, marynarki, akcesoria, buty itd. Część rzeczy szyta w Czechach (sklep jest spółką czeską, właściciel jest Czechem), mają Berwicki, markę Portuguese Flannel. Mieli też swetry Jamieson, ale widzę, że chyba zniknęły z oferty. Koszul jest całkiem sporo i dużo ciekawych wzorów. Czy ktoś z was miał okazję użytkować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cineos Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Tak, kupowałem za pół ceny swego czasu buty Berwick. Paczka solidnie zapakowana, z dedykowanym 'listem' i próbką perfum. Nie było to moje kopyto więc puściłem dalej, więc nie miałem okazji nic zwracać. Koledzy gdzieś na forum już pisali o zwrotach, które są darmowe i wysyłane chyba do Oświęcimia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Kupowałem dwa razy. Bezproblemowy kontakt w języku polskim. wysyłka faktycznie z Czech, ale bardzo szybka. Podsumowując, pewny sklep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xune Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Dawno temu robiłem zakupy, wszystko było w porządku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian o Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 Również bardzo dobrze oceniam ten sklep. Świetny kontakt, szybka wysyłka, w paczce dodatkowo list + prezent. Zwroty wysyła się na polski adres, a środki wracają bardzo szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jugend Posted May 7, 2021 Author Report Share Posted May 7, 2021 A jak oceniacie produkty, np. koszule? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanin Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 Zakupiłem buty i pasek i rzeczywiście mogę potwierdzić bardzo sprawną realizację. Paczka (do paczkomatu) doszła mniej więcej w 3 dni robocze, czyli jest bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts