Velahrn Napisano 30 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2022 31 minut temu, lubo69 napisał: Kiedy nocowałem w Motel One w Warszawie, dzień po otwarciu hotelu, recepcjoniści mówili tylko po angielsku i niemiecku; założyłem, że rekrutacja polskiego personelu jest w toku. Ciekawe. W każdym razie, co do Uniqlo, dopiero przekonany się, czy prawdą jest to, z czego ta firma słynie. a więc ze stałości oferty. Według Internetów, największa zaleta Uniqlo jest to, że produkują cały czas basiki dokładnie w tym samym rozmiarze, z tych samych tkanin, i mają stała duża część oferty. Czyli jeśli będę chciał po dwóch latach dokupić kolejną białą koszulkę polo, to znajdę identyczną. Jest to dokładne przeciwieństwo HM-u, który jest niesławny z odwrotnej polityki, czyli niestałości oferty. sam miałem okazje się o tym przekonać - gdy po roku chciałem kupić kolejną koszulkę, w tym samym kolorze, rozmiarze i z tej samej linii (L.O.G.G.), otrzymałem produkt zdecydowanie za duży, w dodatku z zupełnie innego materiału... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 30 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2022 Jest możliwość zwrotu w ciągu 30 dni, więc zamiast stać w długaśnej kolejce do przymierzalni można ciuchy kupić w kasie automatycznej, wziąć do domu, przymieć i oddać te które nie nie pasują. Co ciekawe, spodnie ograniczone w rozmiarze do długości 34, a liczyłem właśnie na przetestowanie tego "basiku" no ale 2 rozmiary za krótkie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2022 Kojarzycie czy w Uniqlo mają karty prezentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2022 3 godziny temu, JakubAnderwald napisał: Kojarzycie czy w Uniqlo mają karty prezentowe? na stronie mają, więc w sklepie fizycznym też powinni https://www.uniqlo.com/eu/en_AT/content/gift-card.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2022 Właśnie znalazłem informację, że te karty nie działają w fizycznym sklepie. Szkoda, odpada mi pomysł na prezent dla teściowej Cytat Both physical and digital gift cards can only be used on the UNIQLO website and not in stores. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 7 Listopad 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2022 @JakubAnderwald nie poddawaj się, pozostają inne opcje 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 11 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2022 (edytowane) Czy ktoś może kojarzy czy w sklepie stacjonarnym jest dostępna pełna rozmiarówka co na stronie internetowej? (xxs-3xl?) /// Edit Nie jest. Od XS do bodaj XL. Edytowane 7 Luty 2023 przez dragonek Odpowiedż na pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 5 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2023 Nastąpiły jakieś ruchy w uniqlo w kwestii zamówień on-line z wysyłką z Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 7 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień Ktoś może potwierdzić, że faktycznie są już dostępne karty prezentowe, tak jak ogłoszono poniżej? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=746899477463100&id=100064291645635&set=a.619667030186346&locale=pl_PL Rok temu jak o tej porze chciałem kupić to nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi