Skalpel Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Jestem pod mega wrażeniem! Gratuluję, jest piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Ile godzin pracy cię to kosztowało? Nie wiem. System pracy utrudnia liczenie czasu. Zdarza mi się podejść i zrobić jakiś mały element w 15 minut. Trudno zgadnąć ile było takich momentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Moim zdaniem Twoja marynarka bije na głowę tę ze zdjęcia. Zrobiłeś kawał dobrej roboty, wygląda przepięknie, te rękawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2012 Kolego Ernestson - nie bądź taki skromny! Również uważam, że twoja marynarka wygląda i leży o niebo lepiej niż ta, do której nawiązywałeś. Zazdroszczę umiejętności i świetnego 'kawałka' garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2012 W O W !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Zaremba Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Gratuluję, jestem pod ogromnym wrażeniem. Tym bardziej, że sam jestem na etapie nauki ale niestety nie mogę pochwalić się takim dziełem. Super! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 5 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2012 Dzięki za wszystkie uwagi i oceny. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia. Pokazywanie kolejnych projektów tutaj i Wasze komentarze są dla mnie bardzo wartościowe bo jak siedzę dłuższy czas nad kolejną marynarką to wszystkie błędy i niedoskonałości zaczynają przysłaniać mi obraz całości i wkręcam sobie że wszystko jest do dupy i wstyd się w tym pokazać. Gratuluję, jestem pod ogromnym wrażeniem. Tym bardziej, że sam jestem na etapie nauki ale niestety nie mogę pochwalić się takim dziełem. Super! Pozdrawiam, Dzięki! Pozytywna opinia kogoś "siedzącego" w tym interesie wiele dla mnie znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 To ile bierzesz za igłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi