Skalpel Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Jestem pod mega wrażeniem! Gratuluję, jest piękna! Cytuj
Ernestson Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Ile godzin pracy cię to kosztowało? Nie wiem. System pracy utrudnia liczenie czasu. Zdarza mi się podejść i zrobić jakiś mały element w 15 minut. Trudno zgadnąć ile było takich momentów. Cytuj
eye_lip Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Moim zdaniem Twoja marynarka bije na głowę tę ze zdjęcia. Zrobiłeś kawał dobrej roboty, wygląda przepięknie, te rękawy.. Cytuj
Koval Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Kolego Ernestson - nie bądź taki skromny! Również uważam, że twoja marynarka wygląda i leży o niebo lepiej niż ta, do której nawiązywałeś. Zazdroszczę umiejętności i świetnego 'kawałka' garderoby. Cytuj
Maciej Zaremba Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Gratuluję, jestem pod ogromnym wrażeniem. Tym bardziej, że sam jestem na etapie nauki ale niestety nie mogę pochwalić się takim dziełem. Super! Pozdrawiam, Cytuj
Ernestson Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzięki za wszystkie uwagi i oceny. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia. Pokazywanie kolejnych projektów tutaj i Wasze komentarze są dla mnie bardzo wartościowe bo jak siedzę dłuższy czas nad kolejną marynarką to wszystkie błędy i niedoskonałości zaczynają przysłaniać mi obraz całości i wkręcam sobie że wszystko jest do dupy i wstyd się w tym pokazać. Gratuluję, jestem pod ogromnym wrażeniem. Tym bardziej, że sam jestem na etapie nauki ale niestety nie mogę pochwalić się takim dziełem. Super! Pozdrawiam, Dzięki! Pozytywna opinia kogoś "siedzącego" w tym interesie wiele dla mnie znaczy. Cytuj
macaroni Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 To ile bierzesz za igłę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi