mr.vintage Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Czy znacie jakieś sprawdzone adresy, gdzie można zamówić w rozsądnej cenie papierową prenumeratę takich czasopism jak GQ, Esquire, Details, Vogue Hommes, L'Uomo Vogue itp? Polscy pośrednicy (Ruch, Kolporter) życzą sobie po 400-500 zł za roczną prenumeratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Szukając prenumeraty na stronie GQ znalazłem coś takiego, wygląda na ciekawą ofertę: https://www.magazinestoresubscriptions. ... SITEFOOTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Sprobuj najprostszego rozwiazania i poszukaj prenumeraty na ich stronach. Esky (uk) do Polski mozna kupic w ten sposob za piecdziesiat pare funtow rocznie. Mysle, ze taniej sie nie da. Ceny prenumeraty Ruchu/Kolportera z grubsza odpowiadaja polskiej cenie kioskowej x 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Szukając prenumeraty na stronie GQ znalazłem coś takiego, wygląda na ciekawą ofertę: https://www.magazinestoresubscriptions. ... SITEFOOTER O ile mieszkasz w USA, to rzeczywiscie bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Jakbyś nie zamówił prenumeraty Poczta Polska albo gubi/ukradnie przesyłkę albo dostarczy pismo w stanie "psu z gardła wywleczone". Takie są moje doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Jakbyś nie zamówił prenumeraty Poczta Polska albo gubi/ukradnie przesyłkę albo dostarczy pismo w stanie "psu z gardła wywleczone". Takie są moje doświadczenia. Mam doświadczenia z prenumeratami Voyage i Male Man i tu nie zdarzyły się takie wpadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Szukając prenumeraty na stronie GQ znalazłem coś takiego, wygląda na ciekawą ofertę: https://www.magazinestoresubscriptions. ... SITEFOOTER O ile mieszkasz w USA, to rzeczywiscie bardzo ciekawe. No właśnie, wysyłka tylko na terenie USA, a sama oferta nie do przebicia. Za numer wychodzi jakieś 1,5 $, czyli 5-6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 To zamów na jakiegoś znajomego w USA i niech Ci poczta podsyła, pewnie wyjdzie taniej niż kupować u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 właśnie. Bo czy w tym kraju jest niemożliwe posiadanie znajomych w USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 może naiwne pytanie, ale pytałem w empiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 może naiwne pytanie, ale pytałem w empiku? Czy znacie jakieś sprawdzone adresy, gdzie można zamówić w rozsądnej cenie papierową prenumeratę takich czasopism jak GQ, Esquire, Details, Vogue Hommes, L'Uomo Vogue itp? Polscy pośrednicy (Ruch, Kolporter) życzą sobie po 400-500 zł za roczną prenumeratę Niestety - bardzo naiwne ...widziałeś ile ww tytuły kosztują w Empiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 właśnie. Bo czy w tym kraju jest niemożliwe posiadanie znajomych w USA? Chyba tak zrobię. Mam siostrę w Chicago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 może naiwne pytanie, ale pytałem w empiku? 40-50 zł na numer, czyli średnio 540 zł za rok To już wolę Allegro, gdzie za 10-15 zł można kupić starsze numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 może naiwne pytanie, ale pytałem w empiku? 40-50 zł na numer, czyli średnio 540 zł za rok To już wolę Allegro, gdzie za 10-15 zł można kupić starsze numery. Oby w starszych numerach kozerki nie były na wysokości pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 może naiwne pytanie, ale pytałem w empiku? 40-50 zł na numer, czyli średnio 540 zł za rok To już wolę Allegro, gdzie za 10-15 zł można kupić starsze numery. Oby w starszych numerach kozerki nie były na wysokości pachy Michał tak oszczędzi że kupi numery z 91' i poza niskimi kozerkami będzie oglądał ramiona jak u amerykańskich futbolistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Numery z lat 90 byłby ciekawe ... tak w ramach historii mody rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 Wersja elektroniczna:) http://www.vogue.it/condenet/pages/sfog ... 0-25#page= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 http://www.vogue.it/uomo-vogue/fashion-guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej333 Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Czy ktoś może mi pomóc załatwić to: Z góry dziękuję. Andrzej http://www.journaux.fr/pointure_presse- ... 07318.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Można też zaprenumerować czasopisma w wersji elektronicznej na IPADA. Roczna prenumerata amerykańskiego GQ kosztuje aktualnie 15,99€, a GQ UK 26,99. W tej cenie są wszystkie numery specjalne, które zostaną wydane w czasie prenumeraty. MALEMENA można pobrać za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Witam. Prenumeruję Vogue Hommes International. Zamówienie złożyłem bezpośrednio na stronie Vogue: http://abonnement.voguehommes.com/fr/ Zero problemów, czasopismo otrzymuję w j. angielskim (taki wybrałem). Zastanawiałem się nad prenumeratą GQ, ale o ile koszt samej prenumeraty jest do przyjęcia, o tyle w połączeniu z kosztem wysyłki do Polski to już za dużo. Być może skuszę się na edycję elektroniczną. Większość wymienionych czasopism jest dostępna w sieci w formie skanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2012 W temacie problemów: jak napisałem wyżej - VH zaprenumerowałem w j. angielskim, tymczasem nowy numer otrzymałem w j. francuskim. Skontaktowałem się z obsługą klienta z prośbą o wyjaśnienie tej sytuacji, biorąc pod uwagę, że mogłem nieopatrznie wybrać edycję francuską. Okazało się, że problem jednak powstał po drugiej stronie. Wysłano mi nowy egzemplarz, tym razem w j. angielskim (wczoraj dotarł), a na zapytanie gdzie mam odesłać "francuski" numer, otrzymałem odpowiedź, że oczywiście mam go nie odsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoljon Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Witam serdecznie, żeby nie tworzyć kolejnego tematu to spytam się w tym miejscu. Jakie czasopisma i magazyny czytacie? Szukam prasy z której można by było coś do przeczytania na temat nie tylko mody, ale i dobre felietony, reportaże czy róznego rodzaju porady. Chodzi mi o coś w stylu GQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Witam serdecznie, żeby nie tworzyć kolejnego tematu to spytam się w tym miejscu. Jakie czasopisma i magazyny czytacie? Szukam prasy z której można by było coś do przeczytania na temat nie tylko mody, ale i dobre felietony, reportaże czy róznego rodzaju porady. Chodzi mi o coś w stylu GQ. Ciężki temat z tego co wiem jest kupiona na Polskę licencja GQ . Ale kiedy wyjdzie pierwszy numer nie wiadomo . Kiedyś trochę mody męskiej było w Fashion magazyn ,ale teraz nie wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Witam serdecznie, żeby nie tworzyć kolejnego tematu to spytam się w tym miejscu. Jakie czasopisma i magazyny czytacie? Szukam prasy z której można by było coś do przeczytania na temat nie tylko mody, ale i dobre felietony, reportaże czy róznego rodzaju porady. Chodzi mi o coś w stylu GQ. Prenumerowałem GQ, i Esquire'a. Odkąd mam tableta, przestawiłem się na edycje elektroniczne. Esquire oceniam wyżej niż GQ. Więcej czytania, mniej oglądania . Można również kupować oba magazyny w Empiku. Ceny pdstraszające. Inmedio ma nieco taniej. W cenie zbliżonej do Inmedio oba czasopisma dostępne są w salonikach prasowych na europejskich lotniskach. Polecam również Vanity Fair (chyba już ktoś wspominał na tym Forum). Jesli masz zacięcie w kierunku gadżetów, technologi IT, i internetu zainteresuj się WIRED (również dostępny na tablet). Świetne artykuły, felietony, jednak nic o modzie No i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi