Jump to content

Damska wersja Bespoke.pl

Kamola
 Share

Recommended Posts

Kamola - adresu www dla forum o damskiej modzie niestety nie znam, ale...

... Blogów z zakresu mody damskiej jest milion!!!!. Ostatnio zmuszony byłem przećwiczyć temat ponieważ przegrałem zakład z moją małżonką którego stawką było 1) ufundowanie uszycia nowego stroju u mojego krawca oraz 2) podsunięcie pomysłu (czytaj -> zdjęcia) na to, jakby ten strój miałby wyglądać. Punkt nr 2 okazał się znacznie bardziej forsowny... Przejrzałem cały internet już chyba 3 razy, a ONA wciąż mówi:

- no nie wiem...

- zastanowię się...

- poszukaj jeszcze...

Myślę że ten temat jest nie do ogarnięcia. Na damskie blogi nie jestem w stanie już patrzeć!!! Dostałem już jakiejś fobii, związanej z przesytem tematem.

Może trochę off-topic, ale o co chodzi z tym całym goldenline? Zaproszenia, grupy zamknięte, rejestracje, ki diabeł?

Może trochę off-topic, ale o co chodzi z tym całym goldenline? Zaproszenia, grupy zamknięte, rejestracje, ki diabeł?

Chyba nie rozumiem pytania - to jak z naszym forum: też musiałeś się zarejestrować, też część nie jest dostępna publicznie. Zaproszenia nie są akurat potrzebne. Masz grupy publiczne i prywatne. Możesz pogadać na bieżąco w interesującym gronie, chociaż też jest proporcjonalnie dużo troli. Ja tam sobie chwalę.

Velahrm,

zapytaj jeszcze o co chodzi z tym skrótem PiS i zapragnę robić to, co Ty, mieszkać tam, gdzie Ty!

Egzaminy wstępne na kierunek nauk politycznych:

Profesor rozmawia z kandydatką.

- Co Pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski realizowanego przez ministra Hausnera?

Dziewczyna milczy.

- No to co Pani wie o polityce społecznej Leszka Millera?

Dziewczyna milczy.

A wie Pani kto to jest Leszek Miller? A nazwisko Kwaśniewski z jaką funkcją w Państwie kojarzy się Pani?

Dziewczyna milczy.

Profesor już zaczął się zastanawiać czy może ta studentka jest niemową.

- A skąd Pani pochodzi??

- Z Bieszczad Panie profesorze.

Profesor podszedł do okna, wygląda na ulice, chwile sie zastanawia i mówi do siebie:

- Ku** może by tak wszystko *pier***nąć i wyjechać w Bieszczady!?

Velahrm,

zapytaj jeszcze o co chodzi z tym skrótem PiS i zapragnę robić to, co Ty, mieszkać tam, gdzie Ty!

Egzaminy wstępne na kierunek nauk politycznych:

Profesor rozmawia z kandydatką.

- Co Pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski realizowanego przez ministra Hausnera?

Dziewczyna milczy.

- No to co Pani wie o polityce społecznej Leszka Millera?

Dziewczyna milczy.

A wie Pani kto to jest Leszek Miller? A nazwisko Kwaśniewski z jaką funkcją w Państwie kojarzy się Pani?

Dziewczyna milczy.

Profesor już zaczął się zastanawiać czy może ta studentka jest niemową.

- A skąd Pani pochodzi??

- Z Bieszczad Panie profesorze.

Profesor podszedł do okna, wygląda na ulice, chwile sie zastanawia i mówi do siebie:

- Ku** może by tak wszystko *pier***nąć i wyjechać w Bieszczady!?

:D:D:D:D

Jesteście boscy Panowie :-) A wrażenia mam podobne jak tylko dyskusja zejdzie na politykę - zwykle coś w stylu co ja tu ***** robię....

A poważnie pierwszy raz od kilku lat nienawidzę wszystkich polityków od lewa od prawa ;-)

Nic tylko założyć własną partię...

Zgadzam się.

Proponuję podstawy programowe:

1.) Darmowa i obowiązkowa nauka o stroju i elegancji dla całego społeczeństwa

2.)Drobne mandaty za wybitnie kiepski strój "na mieście"

3.) Zakaz noszenia jakichkolwiek strojów na wszystkich plażach,basenach i saunach na terenie Rzeczypospolitej

4.) Ulgi podatkowe lub ew. darmowa komunikacja miejska i darmowy wstęp do kina dla ludzi noszących na co dzień szablę do stroju

5.) Restauracja kodeksu honorowego i prawa do pojedynków do pierwszej krwi.

6.) Kiełbasa dla wszystkich!

• 2 years later...