Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2020 John Lobb Bootmaker zaczął swój zakład w londyńskiej dzielnicy West End przy 9 St. James St. w 1849 roku. Firma specjalizuje się w butach bespoke. Odwiedziłem zakład i sklep i jest to moim zdaniem jedno z najbardziej magicznych miejsc dla miłośników obuwia męskiego na świecie. Świetne video o John Lobb Ltd od mojego przyjaciela Kirby Allisona. Moja para to połączenie cielaka i aligatora w modelu saddle oxford. 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Sierpień 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2020 Bespoke John Lobb Ltd St. James - penny loafersy z jaszczurki Teju 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Moje nowe zamówienie bespoke od John Lobb Ltd w Londynie. Warto było czekać! 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 no piękne angielki🤩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Nie wiem czy to kwestia umiejętności foto Beny'ego , ale na prawie każdym, kopyto wygląda jak do butów ortopedycznych. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2020 Dla mnie to przyjemna odmiana od tych wszyskich dynamicznych kopyt. Bardzo mi się podoba taka klasyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Takie było zamierzenie. Chciałem klasyczne angielki na konkretnej podeszwie na deszczowe dni. Dla mnie są idealne jako buty do biura i katowania ich na nowojorskich chodnikach Dynamicznych kopyt trochę posiadam więc teraz skupiam się nad dywersyfikowaniem kolekcji o bardzo wygodne buty. TJ zrobił mi buty “ortopedyczne” i nie uważam żeby wyglądały jak klasyczne buty ortopedyczne. Fotki robione iPhone 11 Pro Max. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 W dniu 3.12.2020 o 08:52, eye_lip napisał: Nie wiem czy to kwestia umiejętności foto Beny'ego , ale na prawie każdym, kopyto wygląda jak do butów ortopedycznych. Myślę, że może to wynikać też z tego, że Benny jest niezwykle wysokim mężczyzną i ma wielką stopę, a więc proporcje buta siła rzeczy kształtują się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2020 Długość podeszwy to 33cm (13 cali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi