antolll Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Pozwolę sobie wrzucić zdjęcia z mojej studniówki, i z innego liceum, też dość "wysoko w rankingach". Nie jest chyba aż tak źle? Jest bardzo źle. Źle dobrana poszetka wiosny nie czyni.Boję się, że w temacie studniówek trudno o coś lepszego. I moim zdaniem, w porównaniu do łódzkiej tragedii nie jest źle. Ja miałem smoking, czarną muchę i białą poszetkę, ale na zdjęciach mnie nie ma - byłem kwadrans z racji ponad czterdziestu stopni gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 I moim zdaniem, w porównaniu do łódzkiej tragedii nie jest źle. "Beznadziejnie" w porównaniu do "tragicznie beznadziejnie" nie czyni "beznadziejnie" "nie jest źle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Pozwolę sobie wrzucić zdjęcia z mojej studniówki eee, przy takiej proporcji liczby dziewczyn do chłopaków to się nawet nie ma co specjalnie starać,wystarczy byle co na siebie wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Jako człowiek względnie na bieżąco z tematem mogę stwierdzić, że jest zdecydowanie źle. "Góra" krakowskich liceów organizuje studniówki w Muzeum Narodowym. Tam tym bardziej razi widok rodzynków błyszczących jasnoszarym poliestrem. Owszem, niemało było przypadków akceptowalnych, było też trochę ludzi ubranych dobrze, ale standard mimo wszystko wciąż niski. Na studniówce innego liceum widziałem jegomościa chwalącego się "frakiem", w rzeczywistości pseudo-żakietem z salonu mody ślubnej, zestawionego z jaskrawym wynalazkiem przypominajacym krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Zresztą czy fakt, że ktoś ma poszetkę cokolwiek zmienia? Lepiej patrzeć po długości nogawek/rękawów i butach. Nie mówię, że rękawy mają być idealnej długości, ale chociaż z dokładnością +/- 2 cm do ideału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda.lilith Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Nie wiem, czy się nie powtarzam, ale współcześnie praktycznie żadna grupa społeczna nie przejawia aspiracji innych niż konsumenckie.Ja sie zgadzam ale chciałam zauważyć też że ciagle zachowały się elitarne małe grupy zgromadzone w okół swiatka artystycznego jak na przykład akademie sztuk pieknych, w których można znaleźć osoby swiadome i interesujące sie moda, które mają wyrobiony własny gust. W swiecie studenckim akademii sztuk pieknych można tez zauważyc, w niektórych grupach studentów mniejszą podatnosć na wpływ kultury globalnej.Nie ulegają oni popularnym masowym modą i czuja sie wyzwoleni do ubierania się "wbrew" popularnej modzie kierując się osobistym gustem i smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz989 Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Racja, miałem okazję przebywać trochę na asp - od razu inny klimat ludzie wyglądają bardziej indywidualnie - to samo dzieje się podczas festiwali, widać to zwłaszcza w małych miastach - jak zjeżdżają się fanatycy sztuki/muzyki/kina można ich łatwo zidentyfikować po wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Yhy, wszyscy są tak alternatywni, że w rezultacie... tacy sami. Kiedyś na Nowych Horyzontach w Cieszynie bawiliśmy się ze znajomym w liczenie osób w takich samych bądź podobnych szaliczkach na sali. Naliczyliśmy kilkadziesiąt. Dodam, że na dworze było 30 st., a w środku brak klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Chociaż już dawno po mojej studniówce, postanowiłem się podzielić 2 zdjęciami. http://imageshack.us/photo/my-images/24 ... 0kopia.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 8kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi