Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzień dobry, na kiedy planowane są wysylki zamowien z początku listopada? Ostatnia informacja mówiła o 6 grudnia, jednak do dnia dzisiejszego nie nadano paczki. Na maila także nie otrzymałem odpowiedzi. Nie ukrywam, że torba miała być prezentem gwiazdkowym, co zapewne nie nastąpi. 

Z góry dziękuję za odpowiedź. 

Edit: ładnie dostałem odpowiedz z bardzo miła propozycja. 

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie też się zastanawiam co z listopadowymi zamówieniami (bo wiadomym było że zamówień będzie dużo i czas oczekiwania będzie wydłużony) ale brak jakiejkolwiek informacji co się dzieje, a to mnie już martwi ? 

Opublikowano
13 godzin temu, XXD napisał:

No właśnie też się zastanawiam co z listopadowymi zamówieniami (bo wiadomym było że zamówień będzie dużo i czas oczekiwania będzie wydłużony) ale brak jakiejkolwiek informacji co się dzieje, a to mnie już martwi ? 

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację: opóźnienia wynikają niestety ze świątecznego zamieszania, migracji sklepu na nową platformę oraz specyfiki konkretnego zamówienia. 

Nie zmienia to faktu, że taka sytuacja absolutnie nie powinna mieć miejsca. ?

Przesłaliśmy mailem propozycję rozwiązania problemu, mam nadzieję, że będzie satysfakcjonująca.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy też mieliście w ostatnim czasie problem z kontaktem z Sartolane? Czekam na wysyłkę torby, tydzień temu wysłałem do nich maila, ostatnio przypomnienie i do teraz nie uzyskałem odpowiedzi.

EDIT: okazało się, że to błąd techniczny. Sartolane wzorowo i błyskawicznie zareagowało, świetna obsługa klienta, dzięki!

• Like 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

DSC05148.thumb.jpg.9070bd2bd55bde5f5940614ca6c73b81.jpgDSC05102.thumb.jpg.61479c56f5fa3a9fa19f109ebc9fda02.jpgDSC05171.thumb.jpg.411b805d3e317837ee24aa19beb9ade1.jpgDSC05225.thumb.jpg.3e6d5d30fb906eae9ba7b3b138fc1801.jpg

Oto i ona, zapowiadana reorganizacja naszej oferty! 

Spokojnie, zakres oferowanych przez nas produktów pozostaje bez zmian. Rewolucja dotyczy samego „sposobu podania”. Tj. od teraz najczęściej wybierane przez Was torby lądują w sekcji „Klasyki” i dostępne będą od ręki, w przypadku pozostałych zamówień będziemy komunikować indywidualnie przewidywany czas ich realizacji. Takie działanie pozwoli nam w jeszcze skuteczniejszy sposób zoptymalizować produkcję i logistykę, to zaś przyniesie za sobą same korzyści dla Was!

https://sartolane.pl/Klasyki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1644188762_DSC070501.thumb.jpg.d9d904738aa16541dcbb9dc47a51af63.jpgDSC07151.thumb.jpg.e3ad8303d6e0bdd6f223ce185e6cdafc.jpgDSC07096.thumb.jpg.0ff065efb80da3525adf45f627250f66.jpgDSC07065.thumb.jpg.0d3142e2fd05cfc11b6e9f97657cc1b4.jpg

Wakacje to w naszym wypadku także czas wielkich powrotów. 

W tym momencie zdradzimy Wam że:
- powrót będzie dotyczył Edycji Limitowanych
- nie będzie to tylko jeden produkt,
- motywem przewodnim będzie kolor żółty - mocny, stanowczy i nie biorący jeńców.
Zaciekawieni?
 I bardzo słusznie, bo będzie się działo!

„Kiedy? Co? Jak?”

Jeśli te pytania chodzą Ci teraz po głowie, zapisz się do naszego newslettera, o tu - > 
https://newsletter.sartolane.pl/

Jeżeli natomiast już tam jesteś, trzymaj kciuki i wyczekuj z niecierpliwością wiadomości od nas.
A wszystko dlatego, że jak zwykle:
-  to właśnie newsletterowicze dowiadują się jako pierwsi o wszystkich naszych nowościach,
- tylko oni mają dostęp do oferty Edycji Limitowanych

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
20 godzin temu, Solid napisał:

Gdzieś mi mignęły torby codzienne z takim wzorem jakiegoś miasta w środku - to jeszcze będzie robione?

Robiliśmy taki projekt wspólnie z Poszetką, był to "Wrocław". Na jesień planujemy kolejne edycję z innymi miastami :)

Opublikowano
43 minuty temu, Sartolane napisał:

Robiliśmy taki projekt wspólnie z Poszetką, był to "Wrocław". Na jesień planujemy kolejne edycję z innymi miastami :)

Nieeee, jedyne miasto godne uwagi. A Wrocław też się znajdzie czy już tylko inne?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sartolane x Poszetka - Edycja Urodzinowo-Specjalna

We współpracy z marką Poszetka, z okazji 2. urodzin ich krakowskiego butiku, przygotowaliśmy specjalną serię naszych produktów.

Co w nich takiego specjalnego?

Jak by mogło być inaczej - wszystkie posiadają podszewkę z Poszetkowym motywem „Kraków".

Już w najbliższą sobotę będziecie mieli okazję zobaczyć i zamówić je na żywo. A niedługo później będzie również opcja zamówienia w sklepie internetowym.

Ponadto weźmiemy ze sobą większość produktów z naszej aktualnej oferty oraz Sartolane'owy konfigurator - gdybyście chcieli zamówić coś jeszcze bardziej wyjątkowego.

Będziemy czekać na Was od 11.00 do 18.00 w krakowski butiku Poszetki przy Sukiennicza 8/U3

DSC00464.jpg

DSC00461.jpg

DSC00440.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.11.2022 o 15:55, babicz999 napisał:

@sartolane
Czy coś nas ominęło? Z tego co patrzyłem maila i folder spam to nic od Was nie wpłynęło. Czy już po urodzinach? emoji23.png

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

nic nie było

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 19.03.2023 o 17:26, piotrassss napisał:

Czy planujecie wprowadzić do oferty torbę codzienną(nie zamszową) w kolorze granatowym?

Tak, ten kolor powinien trafić do naszego konfiguratora w najbliższych dniach. Z chęcią prześlemy próbkę skóry. Na zdjęciach wygląda mniej więcej tak: 

image.thumb.jpeg.3293fb111a5f655cbd3264619ff92f01.jpeg