Xune Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Planowany jest może powrót paska Croco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 12 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Teraz, Xune napisał: Planowany jest może powrót paska Croco? Ten model powinien wrócić na początku grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 W tym wypadku ja osobiście jestem nastawiony negatywnie do tego paska, ponieważ udaje on coś, czym nie jest. Może lepiej było wypuścić bardzo limitowaną edycję z prawdziwej skóry egzotycznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek06 Napisano 17 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2021 Dzień dobry, na kiedy planowane są wysylki zamowien z początku listopada? Ostatnia informacja mówiła o 6 grudnia, jednak do dnia dzisiejszego nie nadano paczki. Na maila także nie otrzymałem odpowiedzi. Nie ukrywam, że torba miała być prezentem gwiazdkowym, co zapewne nie nastąpi. Z góry dziękuję za odpowiedź. Edit: ładnie dostałem odpowiedz z bardzo miła propozycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXD Napisano 10 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2022 No właśnie też się zastanawiam co z listopadowymi zamówieniami (bo wiadomym było że zamówień będzie dużo i czas oczekiwania będzie wydłużony) ale brak jakiejkolwiek informacji co się dzieje, a to mnie już martwi 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 11 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2022 13 godzin temu, XXD napisał: No właśnie też się zastanawiam co z listopadowymi zamówieniami (bo wiadomym było że zamówień będzie dużo i czas oczekiwania będzie wydłużony) ale brak jakiejkolwiek informacji co się dzieje, a to mnie już martwi 😕 Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację: opóźnienia wynikają niestety ze świątecznego zamieszania, migracji sklepu na nową platformę oraz specyfiki konkretnego zamówienia. Nie zmienia to faktu, że taka sytuacja absolutnie nie powinna mieć miejsca. 🙂 Przesłaliśmy mailem propozycję rozwiązania problemu, mam nadzieję, że będzie satysfakcjonująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 27 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 Sample Sale ruszyło. Ostatnia szansa zapisania się do newsletter’a aby uzyskać dostęp: https://newsletter.sartolane.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesniowski Napisano 11 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2022 Czy też mieliście w ostatnim czasie problem z kontaktem z Sartolane? Czekam na wysyłkę torby, tydzień temu wysłałem do nich maila, ostatnio przypomnienie i do teraz nie uzyskałem odpowiedzi. EDIT: okazało się, że to błąd techniczny. Sartolane wzorowo i błyskawicznie zareagowało, świetna obsługa klienta, dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 13 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2022 Też ostatnio mi na maila nie odpisywali (również czekam na wysyłkę torby), jednak wykonałem telefon i kontakt bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 18 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 Oto i ona, zapowiadana reorganizacja naszej oferty! Spokojnie, zakres oferowanych przez nas produktów pozostaje bez zmian. Rewolucja dotyczy samego „sposobu podania”. Tj. od teraz najczęściej wybierane przez Was torby lądują w sekcji „Klasyki” i dostępne będą od ręki, w przypadku pozostałych zamówień będziemy komunikować indywidualnie przewidywany czas ich realizacji. Takie działanie pozwoli nam w jeszcze skuteczniejszy sposób zoptymalizować produkcję i logistykę, to zaś przyniesie za sobą same korzyści dla Was! https://sartolane.pl/Klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 31 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2022 Kiedy przewidujecie uzupełnić asortyment pasków, chodzi mi o: https://sartolane.pl/czarny-licowy-pasek-calowka oraz brązowe Croco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 31 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2022 2 godziny temu, Jakub84 napisał: Kiedy przewidujecie uzupełnić asortyment pasków, chodzi mi o: https://sartolane.pl/czarny-licowy-pasek-calowka oraz brązowe Croco? Te paski powinny wrócić na przełomie sierpnia i września. Dodatkowo Croco pojawi się w nowym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 31 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2022 Wakacje to w naszym wypadku także czas wielkich powrotów. W tym momencie zdradzimy Wam że: - powrót będzie dotyczył Edycji Limitowanych - nie będzie to tylko jeden produkt, - motywem przewodnim będzie kolor żółty - mocny, stanowczy i nie biorący jeńców. Zaciekawieni? I bardzo słusznie, bo będzie się działo! „Kiedy? Co? Jak?” Jeśli te pytania chodzą Ci teraz po głowie, zapisz się do naszego newslettera, o tu - > https://newsletter.sartolane.pl/ Jeżeli natomiast już tam jesteś, trzymaj kciuki i wyczekuj z niecierpliwością wiadomości od nas. A wszystko dlatego, że jak zwykle: - to właśnie newsletterowicze dowiadują się jako pierwsi o wszystkich naszych nowościach, - tylko oni mają dostęp do oferty Edycji Limitowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 18 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2022 Gdzieś mi mignęły torby codzienne z takim wzorem jakiegoś miasta w środku - to jeszcze będzie robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 18 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2022 Gdzieś mi mignęły torby codzienne z takim wzorem jakiegoś miasta w środku - to jeszcze będzie robione?Zobacz stronę poszetki. Zdaje się, że tam były te torby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 19 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 20 godzin temu, Solid napisał: Gdzieś mi mignęły torby codzienne z takim wzorem jakiegoś miasta w środku - to jeszcze będzie robione? Robiliśmy taki projekt wspólnie z Poszetką, był to "Wrocław". Na jesień planujemy kolejne edycję z innymi miastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 43 minuty temu, Sartolane napisał: Robiliśmy taki projekt wspólnie z Poszetką, był to "Wrocław". Na jesień planujemy kolejne edycję z innymi miastami Nieeee, jedyne miasto godne uwagi. A Wrocław też się znajdzie czy już tylko inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 6 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2022 Sartolane x Poszetka - Edycja Urodzinowo-Specjalna We współpracy z marką Poszetka, z okazji 2. urodzin ich krakowskiego butiku, przygotowaliśmy specjalną serię naszych produktów. Co w nich takiego specjalnego? Jak by mogło być inaczej - wszystkie posiadają podszewkę z Poszetkowym motywem „Kraków". Już w najbliższą sobotę będziecie mieli okazję zobaczyć i zamówić je na żywo. A niedługo później będzie również opcja zamówienia w sklepie internetowym. Ponadto weźmiemy ze sobą większość produktów z naszej aktualnej oferty oraz Sartolane'owy konfigurator - gdybyście chcieli zamówić coś jeszcze bardziej wyjątkowego. Będziemy czekać na Was od 11.00 do 18.00 w krakowski butiku Poszetki przy Sukiennicza 8/U3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 8 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 Ciemnobrązowy pasek do spodni w szerokosci 3.5 cm jak poniżej : https://sartolane.pl/pasek-skorzany-3. Ktoś może ma i podeśle kolor w świetle dziennym? Jak wygląda po dłuższym czasie eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 26 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2022 Cześć, Planujecie coś na urodziny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 28 Październik 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2022 W dniu 26.10.2022 o 21:40, piotrassss napisał: Cześć, Planujecie coś na urodziny ? Cześć, tak, w najbliższym tygodniu będziemy ogłaszać tak jak w większości przypadków, najlepsze kąski będą dostępne tylko poprzez nasz newsletter. https://newsletter.sartolane.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 7 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2022 Cześć, tak, w najbliższym tygodniu będziemy ogłaszać tak jak w większości przypadków, najlepsze kąski będą dostępne tylko poprzez nasz newsletter. https://newsletter.sartolane.pl/ @sartolane Czy coś nas ominęło? Z tego co patrzyłem maila i folder spam to nic od Was nie wpłynęło. Czy już po urodzinach? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 21 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2022 W dniu 7.11.2022 o 15:55, babicz999 napisał: @sartolane Czy coś nas ominęło? Z tego co patrzyłem maila i folder spam to nic od Was nie wpłynęło. Czy już po urodzinach? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 19 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2023 Czy planujecie wprowadzić do oferty torbę codzienną(nie zamszową) w kolorze granatowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sartolane Napisano 24 Marzec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2023 W dniu 19.03.2023 o 17:26, piotrassss napisał: Czy planujecie wprowadzić do oferty torbę codzienną(nie zamszową) w kolorze granatowym? Tak, ten kolor powinien trafić do naszego konfiguratora w najbliższych dniach. Z chęcią prześlemy próbkę skóry. Na zdjęciach wygląda mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi