+Immune+ Napisano 19 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2011 Na początek ponad 70-letnie egzemplarze (niestety nie moje). Legendarne Hartt'y No i oczywiście Slater 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Bart, dlaczego te buty są legendarne i dlaczego na Boga żałujesz, że ich nie posiadasz? Sa okropne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Dosyć awangardowe kopyto jak na stare buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 http://www.ebay.com/itm/Lidfort-Hand-St ... 2569df0218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Pewne czasy już nie wrócą. Prezentuję buty które mogłyby konkurować z naszymi rodzimymi Sikorkami i będące zarówno ich równolatkami. Jeden z wielkiej piątki z Northampton i pierwszy, który już nie istnieje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Najlepszy sklep vintage, który znam: http://stores.ebay.de/Schnapp-Laden/All ... op=3&_sc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 13 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2021 Odkopie ten wątek. Może ktoś ma coś ciekawego do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 13 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2021 3 godziny temu, john220 napisał: Odkopie ten wątek. Może ktoś ma coś ciekawego do pokazania 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 8 Grudzień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 W moje lepkie butofilskie łapki wpadły niedawno takie oto piękne sikory: Buty przekazałem do warszawskiego Cechu Rzemiosł Skórzanych im. Jana Kilińskiego, znalazły miejsce wśród eksponatów tutejszego muzeum. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 A trzeba było wystawić. Wiesz, że jeżeli na Ciebie były lekko ciasne, to na mnie byłyby idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi