Parmigiano Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Buty Settantare to dobre rozwiazanie dla tych,ktorzy chca kupic bardzo dobre buty za polowe ceny Sutor MANTELLASSI.Ciekawostka jest to ,ze obie firmy wykonuja buty w tej samej manufakturze.Wiekszosc butow byla w cenie miedzy 300 a 350euro ale zdarzaly sie perelki za 150euro w krancowych rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Niestety zdjęcia i sfotografowane przez Ciebie modele nie oddają ich piękna. Settantatre to nie sub-brand SM tylko poniekąd oddzielna firma założona przez kilka osób z SM. Nie wiem też czy te buty są dwa razy tańsze od SM. Być może we Florencji, bo w USA kosztują średnio ok. 800-900 USD, czyli więcej niż SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Jeśli możesz Parmigiano to wrzuć więcej zdjęć. Wyglądają jak robione przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Bottega delle Antiche Terme di Simone Abbarchi Koszule na miare w cenie od 100 do 180euro w zaleznosci od szlachetnosci tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Czy w takich sklepach jak Settantare są niższe ceny w czasie zimowych wyprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Nie mam wiecej fotografii. Trudno mi cos powiedziec o przecenach w sklepie bo wydaje mi sie, ze obecne ceny sa mocno dampingowe za tej klasy obuwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2011 W Settantatre nie ma przecen posezonowych, można jedynie kupić czasami niektóre modele butów w niestandardowych rozmiarówkach za ułamek podstawowej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 http://suitorial.blogspot.com/2010/07/s ... -1973.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Jeśli ten fragment jest reprezentatywny, to te golfy są warte grzechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Shoko Matsuoka kolejne miejsce na mapie ,,scarpe su misura" we Florencji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Proponuję połączyć z: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/634-florencja-przewodnik-miejski/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Proponuję połączyć z: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/634-florencja-przewodnik-miejski/ Zapomniałem o tym całkowicie,oczywiście jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2014 Zapomniałem o tym całkowicie,oczywiście jestem jak najbardziej za tym pomysłem.W takim razie proszę z kogoś z administratorów o podpięcie tego tematu do starego wątku o Florencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 21 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Sartoria Corcos Kotaro Miyahira Firenze http://sartoria-corcos.tumblr.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Panowie, we wtorek lecę do Florencji, stąd prośba o odświeżenie tematu - jeśli ktoś zna jakieś ciekawe miejsca które nie były tutaj wspomniane, to proszę o podzielenie się informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Mannina - buty na miare i rtw Tie your Tie - krawaty 7fold Stefano Bemer - buty na miare i rtw Mario Bemer - j.w. Antonio Liverano - krawiec Frasi - sklep z meska moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 @blueloafers - ogromne dzięki za informacje, zobaczymy ile miejsc uda się odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 10 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 W zeszły czwartek wybrałem się przy okazji do Bottega delle Antiche Terme di Simone Abbarchi w celu zlecenia uszycia koszul,cóż, jakoś mam zawsze pecha w tym miejscu bo poraz kolejny go nie było.Lekcja na przyszłość jest taka, że zanim sie tam udacie lepiej sie z nim skontaktować osobiście z pomocą maila w celu domówienia terminu i godziny spotkania. Koszt uszycia koszuli z tkaniny dostarczonej waha sie między 85-95euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Jestem tu teraz, Firenze pełne turystów. Pojawiają się pierwsze saldi ... uległem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Jesteś słaby; za karę się pochwal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Pod koniec września odwiedziłem Florencję, a tam wspominany w tym wątku warsztat Stefano Bemer. Kilka zdjęć poniżej. Cóż mogę powiedzieć, piękne buty i kunsztowna robota. Zdjęcia robione naprędce stąd ich na najlepsza jakość. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi