Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Krzysiek_W napisał:

trochę cicho się zrobiło w temacie spotkania w Katowicach, a jest u nas potencjał :)

W związku z tym, proponuję spotkanie jak zwykle w Hipnozie (Jazz Club) w Katowicach, pod koniec października. Zgłaszajcie swój akces, zarezerwuję stolik. Liczę, że co najmniej będą @Serwacy, @poszetka.com @JDC @arsen @p_b @Midlife-Crisis @Skalpel @adrrianoo :)

Brawo Krzysiek! Oczywiście piszę się. Rozmawiałem niedawno z @p_b i z tego co mówił raczej będzie w tym czasie na wyjazdach.

Opublikowano
4 godziny temu, metius napisał:

Jestem na tak :)

(oczywiście pod warunkiem, że Koledzy przyjmą "nowego" do swojego grona)

Nie ma nowych i starych - wkupne ciemny lager i jesteś nasz ;)

A serio to zapraszamy, wszystko na luzie. Nie musi być poszetek, krawatów, fularów itd.

Opublikowano
W dniu 7.10.2017 o 22:40, Krzysiek_W napisał:

trochę cicho się zrobiło w temacie spotkania w Katowicach, a jest u nas potencjał :)

W związku z tym, proponuję spotkanie jak zwykle w Hipnozie (Jazz Club) w Katowicach, pod koniec października. Zgłaszajcie swój akces, zarezerwuję stolik. Liczę, że co najmniej będą @Serwacy, @poszetka.com @JDC @arsen @p_b @Midlife-Crisis @Skalpel @adrrianoo :)

nikt nie jest chętny? Panowie....

Opublikowano
W dniu 8.10.2017 o 19:36, Midlife-Crisis napisał:

Ja mam do Katowic prawie 1000 km, ale przypuszczalnie mógłbym być tam między 2-4 listopada, 

No i fantastycznie, gdybyś dał radę wpaść. Ja zjawię się w towarzystwie Miłosza Panek:)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Już wiem konkretniej, że będę na Śląsku i możliwość spotkania jst z mojej strony 3-4 listopada.

Proponuję piątek 3-go listopada w lokacji Hipnoza w Katowicach jak wyżej @Krzysiek_W. Godzina do ustalenia. 

Co koledzy  @Krzysiek_W, @JDC z M.P., @Serwacy, @BrotherM, @metius, @poszetka.com, @Alkadias, @reserved i @arsen (kogoś zapomniałem?) na to?

Nie chcę tego jednak dyktować i nie obrażę się, jeżeli ktoś zaproponuje zupełnie inny termin bez mojego udziału. 

Opublikowano

potwierdzam

ja bardzo lubię Hipnozę, jednak wrzucam inny pomysł (niestety droższu i może nie każdemu pasować)

3 listopada - NOSPR / koncert http://www.nospr.org.pl/pl/koncerty/965/simon-phillips-with-protocol-iv-zaduszki-jazzowe-w-nospr

a później do restuaracji przy NOSPrze / cadenza http://cadenza.pl

możemy w fajnym klimacie pogadać i w ciekawej (bardziej dandyskiej) przestrzeni pobyć