Krzysiek_W Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2017 trochę cicho się zrobiło w temacie spotkania w Katowicach, a jest u nas potencjał W związku z tym, proponuję spotkanie jak zwykle w Hipnozie (Jazz Club) w Katowicach, pod koniec października. Zgłaszajcie swój akces, zarezerwuję stolik. Liczę, że co najmniej będą @Serwacy, @poszetka.com @JDC @arsen @p_b @Midlife-Crisis @Skalpel @adrrianoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 12 godzin temu, Krzysiek_W napisał: trochę cicho się zrobiło w temacie spotkania w Katowicach, a jest u nas potencjał W związku z tym, proponuję spotkanie jak zwykle w Hipnozie (Jazz Club) w Katowicach, pod koniec października. Zgłaszajcie swój akces, zarezerwuję stolik. Liczę, że co najmniej będą @Serwacy, @poszetka.com @JDC @arsen @p_b @Midlife-Crisis @Skalpel @adrrianoo Brawo Krzysiek! Oczywiście piszę się. Rozmawiałem niedawno z @p_b i z tego co mówił raczej będzie w tym czasie na wyjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Jestem na tak (oczywiście pod warunkiem, że Koledzy przyjmą "nowego" do swojego grona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Ja mam do Katowic prawie 1000 km, ale przypuszczalnie mógłbym być tam między 2-4 listopada, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Jeśli aż 1000km do nas będziesz jechał, to nie ma opcji aby był to inny termin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 4 godziny temu, metius napisał: Jestem na tak (oczywiście pod warunkiem, że Koledzy przyjmą "nowego" do swojego grona) Nie ma nowych i starych - wkupne ciemny lager i jesteś nasz A serio to zapraszamy, wszystko na luzie. Nie musi być poszetek, krawatów, fularów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 W dniu 7.10.2017 o 22:40, Krzysiek_W napisał: trochę cicho się zrobiło w temacie spotkania w Katowicach, a jest u nas potencjał W związku z tym, proponuję spotkanie jak zwykle w Hipnozie (Jazz Club) w Katowicach, pod koniec października. Zgłaszajcie swój akces, zarezerwuję stolik. Liczę, że co najmniej będą @Serwacy, @poszetka.com @JDC @arsen @p_b @Midlife-Crisis @Skalpel @adrrianoo nikt nie jest chętny? Panowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 No jak nie, jak tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Bylbym zainteresowany, jak termin będzie pasowac. Z Krakowa daleko nie jest. Mam nadzieję, że tym razem jednak zadne chorobstwo nie wyłączy, jak wtedy gdy do Wawy mialem się wybrac. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alkadias Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Ja również z miłą chęcią dołącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 W dniu 8.10.2017 o 19:36, Midlife-Crisis napisał: Ja mam do Katowic prawie 1000 km, ale przypuszczalnie mógłbym być tam między 2-4 listopada, No i fantastycznie, gdybyś dał radę wpaść. Ja zjawię się w towarzystwie Miłosza Panek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 23/30 mam zarezerwowane, w innym terminie chętliś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reserved Napisano 16 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2017 Postaram się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Mnie niestety nie bedzie w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Z chęcią przybędę o ile w ustalony dzień będę na Śląsku, ps. trzeba by ustalić jakąś konkretną datę bo inaczej będzie to tylko gdybanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Już wiem konkretniej, że będę na Śląsku i możliwość spotkania jst z mojej strony 3-4 listopada. Proponuję piątek 3-go listopada w lokacji Hipnoza w Katowicach jak wyżej @Krzysiek_W. Godzina do ustalenia. Co koledzy @Krzysiek_W, @JDC z M.P., @Serwacy, @BrotherM, @metius, @poszetka.com, @Alkadias, @reserved i @arsen (kogoś zapomniałem?) na to? Nie chcę tego jednak dyktować i nie obrażę się, jeżeli ktoś zaproponuje zupełnie inny termin bez mojego udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 @Midlife-Crisis myślę że będzie ok - większość z nas jest na miejscu, więc liczę że wezmą pod uwagę Twoją podróż do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 3 listopad jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Jak najbardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 no to rezerwuję stolik, tylko ustalimy liczbę osób. Aktualna lista: 1. Krzysiek_W 2. @JDC 3. @poszetka.com 4. @metius 5. @Midlife-Crisis 6. @Alkadias 7. @Serwacy 7. @reserved Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 potwierdzam ja bardzo lubię Hipnozę, jednak wrzucam inny pomysł (niestety droższu i może nie każdemu pasować) 3 listopada - NOSPR / koncert http://www.nospr.org.pl/pl/koncerty/965/simon-phillips-with-protocol-iv-zaduszki-jazzowe-w-nospr a później do restuaracji przy NOSPrze / cadenza http://cadenza.pl możemy w fajnym klimacie pogadać i w ciekawej (bardziej dandyskiej) przestrzeni pobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 I tak nie mam nic lepszego do roboty więc chętnie z Wami coś spożyje Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 4 godziny temu, poszetka.com napisał: a później do restuaracji przy NOSPrze / cadenza http://cadenza.pl możemy w fajnym klimacie pogadać i w ciekawej (bardziej dandyskiej) przestrzeni pobyć W menu jest wódka, więc lokal zapowiadaja się fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Jeżeli pomysł @poszetka.compodlega głosowaniu, to mój głos oddam jednak na Hipnozę. Wyjścia typu koncert+restauracja rezerwuję dla żony, a na kumpelskie pogaduchy w męskim gronie najlepsza jest dobra knajpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 Dla mnie z NOSPR i Cadeza wprawdzie świetny pomysł, ale w tym gronie też tenduję lekko w kierunku Hipnozy. Niech się inni jeszcze wypowiedzą. Jak większość będzie za koncertem, to się naturalnie dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi