Pepo Napisano 9 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 Panowie, już niedługo, w mojej pracowni, pojawią się ciekawe skóry, np. takie jak Pueblo z włoskiej garbarni Badalassi Carlo w 8 kolorach, kolejno jak na poniższym zdjęciu, yellow, navy, coccinella, cognac, oliva, ortensia, black oraz tabacco. Pojawią się również skóry Dollaro, również z włoskiej garbarni, jednak tym razem z Conceria Walpier w kolorze oliva oraz chestnut. A także znane wcześniej, pokazywane już tutaj skóry Buttero, również z garbarni Conceria Walpier, w kolorach dark brown, burgundy, chestnut, black i whiskey Oraz takie 3 piękności, nie mam pewności z jakiej są garbarni, jednak po ich stemplu na mizdrze, mogę strzelać z dużą pewnością, że wykonała je garbarnia Rocado, ta sama która dostarczyła mi opisywany kilka postów wyżej Shell Cordovan. A te skóry będą w kolorze choco, navy (mat) oraz chestnut (połysk) Także serdecznie zapraszam do składania zamówień, święta już coraz bliżej Powyższe zdjęcia są udostępnione przez Maxima Bobrikova, nie są mojego autorstwa. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 13 Listopad 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 Wczoraj wieczorem skończyłem portfel. Portfel typu bifold, w środku jucht w naturalnym kolorze, a na zewnątrz Shell Cordovan w kolorze ciemnej zieleni. Ciekawym rozwiązaniem jest dodatkowa, opcjonalna bilonówka, która co prawda, mocno pogrubia portfel, jednak w razie konieczności, mamy gdzie schować monety. Więcej zdjęć tego granatowego już niedługo 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 Granatowy robi wrażenie - konina pięknie leży w rękach Zielonego nie widziałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 13 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 Granatowy robi wrażenie - konina pięknie leży w rękach Zielonego nie widziałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProZielony już w paczkomacie leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2019 8 minut temu, Pepo napisał: Zielony już w paczkomacie leżał ... a teraz jest w drodze do Łodzi💪 Pomysł inspirowany: https://www.rivetandhide.com/shop/categories/accessories/iron-heart-small-shell-cordovan-wallet-oxblood.html?___store=eu_en Cena u Przemka dostosowana do środkowoeuropejskich warunków ekonomicznych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 15 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Nooo, to już od dawna nie jest level zetpete, to jest level artisan plus Gratulacje i podziękowania. Konstrukcja, wykonanie, materiały, a przede wszystkim obsługa przed- i posprzedażowa wysokich lotów.Tylko nie wiem, czym portfel pachnie, bo nie końskim zadem - dużo ładniej. 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Możesz wrzucić zdjęcie zamkniętego, zapakowanego kartami i kilkoma banknotami portfela (bez bilonówki)? Jest miejsce na dowód i prawo jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Sześć kart, cztery banknoty. Na drugie pytanie nie odpowiem, nie mam samochodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 16 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Dowód rejestracyjny nie zmieści się do kieszonki pod kartami, trzebaby poszerzyć portfel, albo po prostu wybrać inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 Kolejny raz Przemek stanął na wysokości zadania pasek z łapki strusia i wysuszonej oraz poddanej procesowi obróbki przez polimeryzację skóry z truskawki czyli szlufka pod kolor połowy bezela. Jest zachwyt 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2019 Truskawka - czad. Mam już kilka pomysłów na truskawkowe bespoke: torebunia dla córuni, sakiewka na suplementy dla babuni, bransoletka dla kuzyna frutarianina i plecki na ajfony dla kochanki i żony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2019 Ja tylko dopowiem, bo niby śmieszki heheszki, ale już dostałem kilka pytań o truskawkę To jest skóra z węża morskiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 25 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2019 Tak żem czuł. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2019 tududu tududu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2019 Ja bym pogrubił ten pasek przy uszach , koperta jest dość masywna i wydaje mi się że wyglądałoby to lepiej 🙈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2019 2 godziny temu, Szydlowsky napisał: Ja bym pogrubił ten pasek przy uszach , koperta jest dość masywna i wydaje mi się że wyglądałoby to lepiej 🙈 Już jest pogrubiony. Ma dokładnie takie same grubości jak oryginalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 3 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 Pomysł Krzyśka wpadł w oko również innym osobom, jednak każda z nich wybrała inny akcent kolorystyczny do tej strusiej nóżki 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 Czyli, że banan i pomarańczaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 3 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 @pablocito ciekawe co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diGriz Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2019 🥝 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Portfel typu bifold, okładka z koniakowego Shell Cordovanu, środek z koniakowego Pueblo. Przeszyte pomarańczową nicią. Do portfela był dodatkowo wykonany pasek do zegarka w tej samej kolorystyce, jednak nie udało mi się zrobić zdjęcia, może @AleksanderJulian poratuje 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 A w środku to patyna czy brud ? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 7 minut temu, Szydlowsky napisał: A w środku to patyna czy brud ? 😁 to pewnie pekari co nie @Żorż Ponimirski ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 @Szydlowsky węgiel do mnie przyjechał i jak zrzucałem do piwnicy to się trochę skóra przybrudziła... znaczy się ekhu ekhu, patyna panie @Krzysiek_W tu tylko highest quality leathers a nie jakieś pekari czy inne świniowate 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 @Pepo No pewnie, że poratuję. Jeszcze raz dziękuję za piękny zestaw! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi