marxik Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Trochę pół żartem, trochę poł serio chciałem zapytać panów o opinie dotyczącą takich oto akcesoriów męskich: A może któryś z kolegów może się pochwalić doświadczeniami z używania takich "szelek"? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Ogólny wniosek: raczej do skarpet nie do noszenia na co dzień i tak nie chodzisz bez spodni sporo osób się prześciga ile to przygodnych partnerek ma codziennie, więc nie poleca noszenia innym poleca się noszenie na bardzo uroczyste okazje jak mają problem z opadającymi skarpetami do koszul zaleca sie raczej dobre dopasowanie Cytuj
bodzixon Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Tak, dyskusja się ładnie rozwijała, ale przyszedł Adam Granville i wszystko szlag trafił Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Ja mam takie do skarpet, noszę faktycznie na uroczyste okazje i bardzo sobie chwalę. Koszula nie tylko nie wychodzi, ale trzyma się w miejscu jak przyklejona (zwłaszcza jeśli jest w spodniach, które też mają szelki, więc mają mały luz). 1 Cytuj
mosze Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Nie nosiłem, nie noszę, nie będę nosił. Kojarzą mi się z podwiązkami, to raz, a dwa, że nie lubię niepotrzebnego "złomu", który mnie uwiera tu i tam. 5 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Bo to są podwiązki mówiąc wprost. Ale ja osobiście bym nie chciał mieć zdjęć z wieczornej gali z wystajacymi bulwami spod spodni, kiedy podkolanówki opadna. Tych do koszul nie sprawdzałem Może trzeba do nich po prostu dorosnąć? Ja sobie chwalę, na ważnych uroczystościach jedno zmartwienie mniej 1 Cytuj
Wodzu Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Nie umiem sobie wyobrazić, jak eleganckie, cienkie podkolanówki mogą się zsunąć z nóg na tyle, żeby w pozycji stojącej tworzyły bulwy nad butami, które byłyby widoczne spod nogawek. 3 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Mnie to pommada w uniknięciu bulw nad spodniami i to właśnie w idealnym trzymaniu koszuli widzę użyteczność tego akcesorium. A że przy okazji trzymają się skarpety - to OK, też wygodnie, ale to drugorzędne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi