marxik Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Trochę pół żartem, trochę poł serio chciałem zapytać panów o opinie dotyczącą takich oto akcesoriów męskich: A może któryś z kolegów może się pochwalić doświadczeniami z używania takich "szelek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Ogólny wniosek: raczej do skarpet nie do noszenia na co dzień i tak nie chodzisz bez spodni sporo osób się prześciga ile to przygodnych partnerek ma codziennie, więc nie poleca noszenia innym poleca się noszenie na bardzo uroczyste okazje jak mają problem z opadającymi skarpetami do koszul zaleca sie raczej dobre dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Tak, dyskusja się ładnie rozwijała, ale przyszedł Adam Granville i wszystko szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Ja mam takie do skarpet, noszę faktycznie na uroczyste okazje i bardzo sobie chwalę. Koszula nie tylko nie wychodzi, ale trzyma się w miejscu jak przyklejona (zwłaszcza jeśli jest w spodniach, które też mają szelki, więc mają mały luz). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Nie nosiłem, nie noszę, nie będę nosił. Kojarzą mi się z podwiązkami, to raz, a dwa, że nie lubię niepotrzebnego "złomu", który mnie uwiera tu i tam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Bo to są podwiązki mówiąc wprost. Ale ja osobiście bym nie chciał mieć zdjęć z wieczornej gali z wystajacymi bulwami spod spodni, kiedy podkolanówki opadna. Tych do koszul nie sprawdzałem Może trzeba do nich po prostu dorosnąć? Ja sobie chwalę, na ważnych uroczystościach jedno zmartwienie mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Nie umiem sobie wyobrazić, jak eleganckie, cienkie podkolanówki mogą się zsunąć z nóg na tyle, żeby w pozycji stojącej tworzyły bulwy nad butami, które byłyby widoczne spod nogawek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 Mnie to pommada w uniknięciu bulw nad spodniami i to właśnie w idealnym trzymaniu koszuli widzę użyteczność tego akcesorium. A że przy okazji trzymają się skarpety - to OK, też wygodnie, ale to drugorzędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi