eye_lip Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Wczoraj odebrałem swoją renowację od WS. Cholewka prezentuje się super, nowe fleki, sznurówki, wosk na bokach. Liczyłem też na wszycie paska do zakładania z tyłu, który załączyłem (gorzej że nie wrócił z renowacji i nie mam teraz nic do wszycia ) oraz naprawienie wingtipa (ma przedarcie nici) ale nie konsultowałem tego wcześniej, może WS nie robi drobnych napraw cholewek - więc tutaj nie ma chyba dużego błędu. Cholewka naprawdę pięknie zrobiona, dzięki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2017 W moim przypadku odczucia odnośnie Wielkiego Shoe również bardzo pozytywne. Osobie patynującej buty, udało się osiągnąć bardzo podobający mi się efekt przenikania się kolorów. Wygląda to obłędnie, zwłaszcza w świetle słonecznym - na zdjęciach jedynie w niewielkim stopniu udało mi się owy efekt zobrazować. W czasie realizacji miałem również możliwość sprawdzenia zachowania firmy w sytuacji nazwijmy to 'kryzysowej' - buty po pierwszym malowaniu nie trafiły w moje gusta, w związku z czym WS sam zaproponował ich odesłanie i ponowne patynowanie. Z drugiej realizacji, jak z resztą widać, w 100% jestem zadowolony. Wielki plus za świetny kontakt - czy to telefoniczny, czy mailowy (przez telefon rozmawiałem 2 razy, maili wymieniłem koło 10, a może i więcej), a także podejście do klienta - klient musi być zadowolony. Dziękuję za realizację. Dobra robota @Wielki Shoe! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wielki Shoe Napisano 20 Czerwiec 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Dnia 6/7/2017 o 16:48, eye_lip napisał: Wczoraj odebrałem swoją renowację od WS. Cholewka prezentuje się super, nowe fleki, sznurówki, wosk na bokach. Liczyłem też na wszycie paska do zakładania z tyłu, który załączyłem (gorzej że nie wrócił z renowacji i nie mam teraz nic do wszycia ) oraz naprawienie wingtipa (ma przedarcie nici) ale nie konsultowałem tego wcześniej, może WS nie robi drobnych napraw cholewek - więc tutaj nie ma chyba dużego błędu. Cholewka naprawdę pięknie zrobiona, dzięki Panie Jakubie! niestety ma Pan rację! Wygląda na to, że paseczek został przez nas zgubiony podczas pracy przez nieuwagę. Aby był Pan w pełni zadowolony z renowacji chcielibyśmy naprawić nasz błąd i doszyć dwa indentyczne paseczki oraz zszyć przetarte nici. Prosimy o kontakt w kwestii logistycznej (możemy podesłać naszego kuriera). Pozdrawiamy zespół Wielkiego Shoe 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 28 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 wczoraj przyszła paczka od @Wielki Shoe dzięki ogromne! jak wyglądały buty widać na poprzedniej stronie, myślałem że nic z nich nie bedzie - a tu jednak pstryk i prawie jak nowe. Gdyby nie było zagięć w miejscu gdzie najbardziej pracuje stopa przy chodzeniu, pomyślałbym że wymienili je na nowe Nie wiem czym były traktowane, ale skóra stała się wyraźnie elastyczniejsza, brak jakichkolwiek śladów po soli i zaciekach, podzelowane, uzupełnione ubytki podeszwy, wymienione fleki, nawet na bokach spękania skóry stały się mniej widoczne, świetna robota! jeszcze raz dziękuję na pewno do Was wrócę z kilkoma parami, jak tylko je przejrzę które zasługują na takie "pieszczoty". Tak było: tak jest 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Jeżeli w przypadku moich butów efekt wyszedł bardzo dobry, to tu jest on spektakularny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 2 godziny temu, MH_fan napisał: Jeżeli w przypadku moich butów efekt wyszedł bardzo dobry, to tu jest on spektakularny. Spektakularny, ale profanacja forum - toż to G&B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielki Shoe Napisano 3 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Z okazji zakończenia 9 na 10 napraw konkursowych (ostatnia para do renowacji dotarła do nas dopiero w zeszłym tygodniu), zapraszamy do nowego wątku, w którym będziemy prezentowali fotorelacje z napraw. Link do wpisu -> http://bit.ly/2szplbj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi