Porucznik Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 14 godzin temu Wrzucam obszerną relację,bo właśnie mamy nowego Fachowca od skomplikowanych przeróbek i szycia miarowego Bespoke we Wrocławiu. Pan Zbigniew Zentkowski. Mam problematyczną budowę ciała-lekka nadwaga,hiperlordoza,szerokie biodra.Żaden garnitur że sklepu nie leży na mnie dobrze.Pierwotne zdjęcia marynarki,wrzucam również zdjęcie barku-we wszystkich marynarkach tak mi się układał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porucznik Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 14 godzin temu Marynarka po przeróbkach u niekompetentnej krawcowej wyglądała jsk poniżej.Nie mam niestety zdjęć ramion ale były całkiem spieprzone-niechlujnie wszyte rękawy,nadal odstające na boki poduszki.W lędźwiach nadal mocne marszczenie.Fałda poznańska zlikwidowana ale bruzdy przy kołnierzu po bokach. Rękawy były,źle wszyte-nie mam zdjęć ale wyglądało to jak u Marszałka Bosaka-marszczenia po bokach i dzioby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porucznik Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 14 godzin temu Teraz porąa na Pana Zentkowskiego.Rękawy zostały całkowicie odprute,otwór pachy poszerzony,rękawy ponownie idealnie wszyte.Plecy podniesione,poszerzone maksymalnie w lędźwiach(więcej się nie dało).Szwy od wewnątrz zabezpieczone taśmą.Tylna klapa poszerzana na szlicach,rękawy modelowane i skrócone górą.Na razie wszystko przyfastrygowane.Nie trzeba nic poprawiać-pierwsza przymiarka i leży dobrze.Jak odbiorę wszystko zaszyte,wrzucę więcej zdjęć. Człowiek rzetelny,kontaktowy,energiczny mimo wieku(70 lat).Oddzwania informując o postępach prac.Tłumaczy wszystko co zrobił,omawia,prezentuje na rozprutej marynarce.Wyczylony na szczegóły.Nie popędza,poświęca czas.Terminy na szycie miarowe zaklepane do czerwca. Wszystko to zrobił w 2 DNI!.Nie dwa tygodnie,nie miesiąc.2 DNI! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu Poprawki wyglądają dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, Porucznik napisał: Pan Zbigniew Zentkowski. Cytat Krawiec to Bogdan Zentkowski z Wrocławia,przyjmuje przy Bajana. Ale to Pan Bogdan czy Pan Zbigniew? W tym temacie mamy inne imię niż w wątku "Garnitur MTM-nietypowa sylwetka i nietypowe wymagania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porucznik Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu Bogdan oczywiście,pomyłka.Polecił mi go znsjomy,który szyje u niego miarowo i zanosił już marynarki do bardzo skomplikowanych przeróbek.Jeżeli chodzi o zwężanie ramion i skracanie rękawów górą to szczerze polecam bo robota jest wykonana bardzo starannie.Na Google macie wizytówkę.Umawiamy się najpierw telefonicznie,pytamy czy Krawiec się podejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi