wlf Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Panowie, jak myślicie - czy skaza w tych Allen Edmonds jest do usunięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Z tego co widzę to oba buty mają po skazie. Zdjęcia są dość kiepskiej jakości i nie mam pojęcia czy ta skaza to rysa, pęknięcie czy raczej zagniecenie skóry... Jeśli jest to rysa bądź pęknięcie można ją zamaskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Cena niska, ale dochodzi droga przesyłka, cło - imho nie warto. Żadnych z moich butów nie udało mi się w ten sposób załatwić, mimo kilku lat dość intensywnego użytkowania (niektórych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlf Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Przesyłka nie jest problemem, mam na miejscu znajomego - niedługo wraca do Polski, może mi je przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2013 Jest to jednak ryzyko, co kto by nie napisał. Może uda się to załatać i ładnie zamaskować a może nie. Zdjęcia mało wyraźne by to dokładnie ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Witam zastanawiam się nad kupnem takich butów na jesień. Co panowie powiecie o tych butach? Brzydkie, nie brzydkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Moim zdaniem są paskudne.. Spróbuj poszukać czegos bardziej klasycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Witam zastanawiam się nad kupnem takich butów na jesień. Co panowie powiecie o tych butach? Brzydkie, nie brzydkie? Jeśli Ci się podobają to kupuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Tak zastanawiałem się nad połączeniem brogues z podeszwą commando czy to koszmarek czy nie Niby dużo takich butów na jesień/zimę w sklepach.Stąd moje pytanie o poradę No nic znam już opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Połączenie brogues z commando to kwestia gustu, mi to nie leży, ale jeżeli chodzi o buty, które pokazałeś to nie w tym tkwi problem i śmiem podejrzewać, że kolegom nie o to chodziło. Porównaj to co pokazałeś np. z tym: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=7288 http://www.pediwear.co.uk/trickers/products/172.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 ...połączeniem brogues z podeszwą commando... no da się to zrobić lepiej barbour x cheaney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 No te fajniejsze. Muszę jeszcze poszukać bo jakoś mi się podobają brogues z podeszwą commando i spectator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 A jakież macie opinie na temat takowych Geox'ów ( w cenie około 65 Funtów)? Więcej zdjęć tu: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ALNAEIY/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Jay, jesteś pewien, że chciałeś nam je pokazać? Logo mogłoby być większe, jaskrawozielone, powielone na nosku i gdzieś z tyłu aby wszyscy niezorientowani w temacie obuwia widzieli, że ich właściciel nosi Geox. Geox może i robi dobre buty ale raczej do innych celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Cena z amazona to jakieś nieporozumienie. Te buty nie są warte więcej niż 200 zł - więc nawet za 65 funtów się nie opłaca. Geox ma niskiej jakości, tekturową skórę (w odczuciu, jak ekoskóra). Poszukaj wyprzedaży Loake, Grensom, Barker, Bexley - dopłacisz 100-150 zł ale będziesz miał buty… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Witam Zastanawiam się konkretnie nad double monk od meermina. Zamawiał już ktoś? Jak to wygląda cały proceder bo to będą moje naprawdę dobre buty i z zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2013 Witam Zastanawiam się konkretnie nad double monk od meermina. Zamawiał już ktoś? Jak to wygląda cały proceder bo to będą moje naprawdę dobre buty i z zagranicy. tak : http://forum.butwbutonierce.pl/topic/996-producenci-marki-but%C3%B3w-meermin/?hl=meermin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcs Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 O jakości butów MD słyszałem raczej negatywne opinie, ale te mi się podobają.. Możecie polecić coś podobnego w zbliżonej cenie? http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220002/724530/2644639/TRZEWIKI%2BZ%2BNAPPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Wrociłem właśnie z Warszawy, gdzie przez weekend odwiedziłem pare sklepów z butami i dwie pracownie. Churchs jednak odpada. Nawet graftony w rozmiarze G były zbyt wąskie. Crockett & Jones orz Tods również w ofercie nie mają butów na moją stopę. Pozostają więc dwie pracownie bespoke, z których chyba zdecyduję się na Kielmana. Po wstepnej rozmowie jestem prawie przekonany do takich golfów:http://mistermort.typepad.com/.a/6a010535d07789970c01053618a8e1970b-pi Chodzi o model ciemna oliwka/zieleń z potrójnym szyciem jasną nicią. But ma być odpowiednio szeroki i nieco wyższy by podbicie nie cisnęło. Co myślicie o takim kolorze skóry i nici?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Kozioł ma rację, wszystko zależy ile ma butów w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Dzień dobry! Macie panowie jakieś doświadczenia z tą firmą? http://www.butoteka.com/39/mskie/22/thursom_brzowe Sądzicie, że prezentowane buty są warte swojej ceny? Dziękuję za porady! Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Nowoczesna wersja modnych w latach 1940 - 1950 butów typu chukka Myślę że osobie, która tworzyła ten opis słowo nowoczesna pomyliło się z 'brzydka' lub 'zwyrodniała'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Ha, ha! Dzięki, będę trzymał się z dala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Kozioł ma rację, wszystko zależy ile ma butów w szafie. Bardziej zależy mi na komforcie noszenia. Na upartego znajdę klasyczne czarne czy brązowe buty do założenia na bardziej oficjalne wyjścia 3-4 godzinne. Kolor oliwkowy czy zielony wybrałbym do szarego bądź granatowego garnituru mniej oficjalnego lub jeansów. Problem jest taki, że przez szerokość stopy i wysokie podbicie zniszczę buty dość szybko nosząc je codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axelos Napisano 29 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2013 Witam wszystkich na forum. Mam pytanie. Chciałbym kupić Brogue Boot. Mam upatrzony jeden model i zastanawiam się czy jest warty swojej ceny. Może ktoś z forumowiczów zna inne modele w cenie do 600pln. Interesuje mnie wersja w skórze licowanej. link do butów Gordon Bross http://www.ebay.de/itm/Gordon-Bros-4640-William-Budapester-Brogue-Boot-Stiefel-rahmengenaht-Top-/281165844880?pt=DE_Herrenschuhe&var=&hash=item4176ca5190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi