J>Z>4 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Poszukuje miejsca gdzie zrobiono by mi BARDZO dobrej jakości pasek skórzany. Pan Kłoda to nie jest to czego szukam. Za wszelkie informacje z góry dziękuje Pozdrawiam J>Z Cytuj
Velahrn Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Szukasz rymarza czy kaletnika? Rymarz zajmuje się wyrobem siodeł, uprzęży itp. akcesoriów jeździeckich, zaś kaletnik - galanterii skórzanej (w tym pasków do spodni). Cytuj
eye_lip Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 A jakiego typu pasek chcesz zrobić? Ja działam trochę w skórze. Cytuj
damiance Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Z>4">Poszukuje miejsca gdzie zrobiono by mi BARDZO dobrej jakości pasek skórzany. Pan Kłoda to nie jest to czego szukam. Za wszelkie informacje z góry dziękuje Pozdrawiam J>Z Pani Katarzyna Stojowska na Hożej. gdzies już o niej na forum było http://artystycznedrobnerymarstwo.com.pl/kontakt.html Cytuj
J>Z>4 Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Poprawiam kaletnika, zakład na Hożej znam ale dziękuje za zainteresowanie , może ktoś zna coś jeszcze? Cytuj
Velahrn Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 BARDZO dobrej jakości paski - może Kielman? Na pewno są drogie . Cytuj
J>Z>4 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Jest to jakieś rozwiązanie. A może ktoś zna ciekawą hurtownie skór . Pomijając tą w Łomiankach oraz Sulejówku... ? Cytuj
TYTUS Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Czy byłbyś w stanie stworzyć pasek ze skóry zamszowej? Czy istnieje też możliwość otrzymania próbników skór? Cytuj
jkrol Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 A jakiego typu pasek chcesz zrobić? Ja działam trochę w skórze.Czyli można już zamawiać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi