J>Z>4 Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Poszukuje miejsca gdzie zrobiono by mi BARDZO dobrej jakości pasek skórzany. Pan Kłoda to nie jest to czego szukam. Za wszelkie informacje z góry dziękuje Pozdrawiam J>Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Szukasz rymarza czy kaletnika? Rymarz zajmuje się wyrobem siodeł, uprzęży itp. akcesoriów jeździeckich, zaś kaletnik - galanterii skórzanej (w tym pasków do spodni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 A jakiego typu pasek chcesz zrobić? Ja działam trochę w skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Z>4">Poszukuje miejsca gdzie zrobiono by mi BARDZO dobrej jakości pasek skórzany. Pan Kłoda to nie jest to czego szukam. Za wszelkie informacje z góry dziękuje Pozdrawiam J>Z Pani Katarzyna Stojowska na Hożej. gdzies już o niej na forum było http://artystycznedrobnerymarstwo.com.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J>Z>4 Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 Poprawiam kaletnika, zakład na Hożej znam ale dziękuje za zainteresowanie , może ktoś zna coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2011 BARDZO dobrej jakości paski - może Kielman? Na pewno są drogie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J>Z>4 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 Jest to jakieś rozwiązanie. A może ktoś zna ciekawą hurtownie skór . Pomijając tą w Łomiankach oraz Sulejówku... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 15 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2011 Czy byłbyś w stanie stworzyć pasek ze skóry zamszowej? Czy istnieje też możliwość otrzymania próbników skór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 A jakiego typu pasek chcesz zrobić? Ja działam trochę w skórze.Czyli można już zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi