damiance Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 sprawdźmy czy da się coś upolować z budżetem mniejszym niż 2k, powiedzmy 500 PLN (jestem zaskoczony że w tej konkurencji coś z Seiko się znajdzie, to chyba niezła oferta?) Seiko 5 SNKK17K1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Da się , ja swoje Seiko 5 nowe kupiłem za niecałe 300 zł Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Ładne w dodatku. W środku ETA? Cytuj
waski Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 O ile wiem Seiko robi własne mechanizmy. Cytuj
a4ry Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Bez wątpienia 7S26C- mechanizm Seiko 1 Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Seiko to porządna, bezpretensjonalna firma. Sądzę, że gentleman na wakacjach nie musiałby się wstydzić, zwłaszcza wobec rzeszy używającej w charakterze zegarka - telefonu. Inna opcja to Orient. Tam najlepsze modele krążą dookoła 1000 zł, ale automat za 400-600 da się znaleźć. Osobiście mam sentyment do starych niebieskich patelni, przypominają mi o dawnych czasach kociaków i cinkciarzy. 1 Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 To jeden z nowych poniżej 500 zł, w sumie tożsamy z tanimi Seiko (to teraz jeden koncern zdaje się). Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 36 minut temu, Clovis napisał: To jeden z nowych poniżej 500 zł, w sumie tożsamy z tanimi Seiko (to teraz jeden koncern zdaje się). Nie do końca, bo cały koncern Seiko to bardzo bardzo duża firma mająca w swoim portfolio wiele marek (większość tak naprawdę niezwiązana z zegarkami)- Orient Watch należy do Seiko Epson Corporation która nie produkuje zegarków i technologicznie i nie mają wiele wspólnego z zegarkami Seiko które produkowane są przez Seiko watch corporation należącą do Seiko Holding Corporation - trochę to zagmatwane, wiem 6 Cytuj
Yarroo Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 w sklepie internetowym Time Trend jest obecnie w promocji LORUS RL429AX9G w cenie 342,30 zł. lub LORUS RL435AX9G w cenie 349,30 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi