damiance Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 sprawdźmy czy da się coś upolować z budżetem mniejszym niż 2k, powiedzmy 500 PLN (jestem zaskoczony że w tej konkurencji coś z Seiko się znajdzie, to chyba niezła oferta?) Seiko 5 SNKK17K1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Da się , ja swoje Seiko 5 nowe kupiłem za niecałe 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Ładne w dodatku. W środku ETA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 O ile wiem Seiko robi własne mechanizmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Bez wątpienia 7S26C- mechanizm Seiko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Seiko to porządna, bezpretensjonalna firma. Sądzę, że gentleman na wakacjach nie musiałby się wstydzić, zwłaszcza wobec rzeszy używającej w charakterze zegarka - telefonu. Inna opcja to Orient. Tam najlepsze modele krążą dookoła 1000 zł, ale automat za 400-600 da się znaleźć. Osobiście mam sentyment do starych niebieskich patelni, przypominają mi o dawnych czasach kociaków i cinkciarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 To jeden z nowych poniżej 500 zł, w sumie tożsamy z tanimi Seiko (to teraz jeden koncern zdaje się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 36 minut temu, Clovis napisał: To jeden z nowych poniżej 500 zł, w sumie tożsamy z tanimi Seiko (to teraz jeden koncern zdaje się). Nie do końca, bo cały koncern Seiko to bardzo bardzo duża firma mająca w swoim portfolio wiele marek (większość tak naprawdę niezwiązana z zegarkami)- Orient Watch należy do Seiko Epson Corporation która nie produkuje zegarków i technologicznie i nie mają wiele wspólnego z zegarkami Seiko które produkowane są przez Seiko watch corporation należącą do Seiko Holding Corporation - trochę to zagmatwane, wiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarroo Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 w sklepie internetowym Time Trend jest obecnie w promocji LORUS RL429AX9G w cenie 342,30 zł. lub LORUS RL435AX9G w cenie 349,30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi