torunianin Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 Szukam granatowych chukka boots, całych ze skóry. Coś w tym stylu: Możecie mi polecić jakąś markę albo jakiś sklep internetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 W TKMaxx w Poznaniu, w zeszłym tygodniu, były Loake za 400zł, rozm. 43. Może nie aż tak ładny kolor, jak ten, który wrzuciłeś, ale granatowe nubuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 W RC ( przynajmniej w Katowicach) mieli podobne ( chociaż były też inne kolory) w granicach 240 pln . Nie wiem jak sprawa ma się do jakości ale jeśli patrzeć jedynie na wygląd to są świetne . Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Charles Tyrwhitt ma ładny granatowy model, ale na zewnątrz wykonany z płótna, w dodatku cena poraża: http://www.ctshirts.co.uk/men's-shoes/m ... |||||||||| Zerknij tutaj, jest kilka modeli w tym kolorze, ale podeszwa nie skórzana: http://www.asos.com/search/chukka?hrd=1 ... -1&sort=-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 W nieco ciemniejszym kolorze navy tutaj: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?brandID=4&catID=133&shoeID=4478&selectedSizeID=0&selectedFitID=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Swoja droga szkoda, ze na stronie maja tylko kilka modeli, bo gdyby mieli cały asortyment sklepowy to moze bysmy wszystkiego od razu nie wykupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Piękne te chukka od Nunes Correa i faktycznie szkoda, że nie ma ich w sprzedaży internetowej. No chyba, że na potrzeby naszego forum byliby w stanie wyslac kilka sztuk Ja byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Piękne te chukka od Nunes Correa i faktycznie szkoda, że nie ma ich w sprzedaży internetowej. No chyba, że na potrzeby naszego forum byliby w stanie wyslac kilka sztuk Ja byłbym chętny. Kiedyś zadałem im podobne pytanie odnośnie butów znajdujących się w ich stałej ofercie internetowej tylko w opcji brązowej. Sugerowałem się tym, że w ich sklepie w Lizbonie brązowe buty można kupić. Odpowiedź jaką dostałem to zamówienie min. 50 identycznych par (oczywiście w różnych rozmiarach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Odpowiedź jaką dostałem to zamówienie min. 50 identycznych par (oczywiście w różnych rozmiarach). To tylu chętnych raczej nie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Na pewno nie chciałbym koordynować zamówienia w NC na 50 par butów. A tak na poważnie to gdyby znaleźli się chętni to kiedyś mogę spróbować dowiedzieć się co i jak z tymi chukka. Za 60 EUR to dobry zakup. Być może wystarczyłoby ze 20 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 A jeśli by się znalazło to pytanie ile by to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Na pewno nie chciałbym koordynować zamówienia w NC na 50 par butów. A tak na poważnie to gdyby znaleźli się chętni to kiedyś mogę spróbować dowiedzieć się co i jak z tymi chukka. Za 60 EUR to dobry zakup. Być może wystarczyłoby ze 20 osób. Jeśli można wybrać kolor, to myślę, że nie będzie z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 A jeśli by się znalazło to pytanie ile by to trwało To też nie problem. Forumowicze kupujący w NC lub loafersy są już nauczeni cierpliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 A tak na poważnie to gdyby znaleźli się chętni to kiedyś mogę spróbować dowiedzieć się co i jak z tymi chukka. Za 60 EUR to dobry zakup. Być może wystarczyłoby ze 20 osób. Masz na myśli NC, czy inną znaną Tobie markę, która ma coś podobnego w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Pisząc to miałem na myśli NC. Mógłbym się dowiedzieć jak to wygląda w kwestii zamówienia butów z innego źródła, ale do kwoty, powiedzmy 80 EUR, raczej nie moglibyśmy liczyć na dowolny wybór koloru butów z pełnej palety dostępnych skór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Pisząc to miałem na myśli NC. Mógłbym się dowiedzieć jak to wygląda w kwestii zamówienia butów z innego źródła, ale do kwoty, powiedzmy 80 EUR, raczej nie moglibyśmy liczyć na dowolny wybór koloru butów z pełnej palety dostępnych skór. Rozumiem. Czyli te od NC mają cenę sklepową 60 euro, która prawdopodobnie byłaby do zbicia przy większym zamówieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Taka była ich cena jeszcze pod koniec ubiegłego roku, w trakcie trwania sezonu jesienno-zimowego. Przypuszczam, że przy zakupie grupowym byłaby realna szansa na zejście do 55 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Pisząc to miałem na myśli NC. Mógłbym się dowiedzieć jak to wygląda w kwestii zamówienia butów z innego źródła, ale do kwoty, powiedzmy 80 EUR, raczej nie moglibyśmy liczyć na dowolny wybór koloru butów z pełnej palety dostępnych skór.Nie wiem co rozumiesz przez pełną paletę. Ja myślę o powiedzmy 5 kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Bardzo rozsądna cena. To co, zastanowisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Mniej więcej taką właśnie liczbę. Zazwyczaj paleta kolorów liczy od 3 do 8 kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Nie ma żadnego projektu. No, non, niet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Wszyscy chetni prosze dopisywac sie do zamowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Wszyscy chetni prosze dopisywac sie do zamowienia Płatności do mnie, a organizuje i kupuje buty Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Wszyscy chetni prosze dopisywac sie do zamowienia Płatności do mnie, a organizuje i kupuje buty Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2011 Ja bym takie zamówił, gdyby projekt był, ale że nie ma... Pozostaje szukać lotu do Lizbony za 79 zł w dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi