Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Lato z Loake" w trzeciej odsłonie. Piękne buty inspirują do podróżowania.... Tym razem trochę egzotyki,  chęć zobaczenia słoni, poznania Indii, tych z dawnych fotografii i tych dzisiejszych z wszystkimi wspaniałymi kolorami tego kraju... 

post-7809-0-72694700-1467066678_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Dobry wieczór,

Poniżej  "Lato z Loake" w ostatniej odsłonie mojego autorstwa.

Piękne buty inspirują do podróżowania.... Tym razem przejrzysta woda, łódki małe i duże, wyłaniające się z morza historyczne miasta, słońce, cykady, wspaniałe jedzenie i  słony smak powietrza. Zwyciężyło u mnie marzenie  odpoczynku na wspaniałym chorwackim wybrzeżu.  Jeszcze dwa dni pracy, kilkanaście godzin jazdy i będę podziwiał ten widok  z odgłosem  odbijajacych  się od burty fal w tle.   Życząc wszystkim Koleżankom/Kolegom wspaniałego letniego wypoczynku, organizatorom konkursu dziękując za fajną zabawę  pozdrawiam wszystkich  i do zobaczenia za 2 tygodnie.

croatialoake.jpg

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Moja ostatnia propozycja ;) 

Letnia stylizacja, w kolorystyce zieleni, bieli i brązu oraz własnoręczny rysunek wykonany markerem i cienkopisem, przedstawiający jej elementy.

Loake7_2.JPG

Loake7.jpg

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano

Buty Loake Lincoln Brown swoim kształtem przywodzą na myśl klasyczne łodzie motorowe, a oddając się głębszym wakacyjnym rozmyślaniom pojawiają się kolejne skojarzenia - krystalicznie czysta woda, rozgrzane piaszczyste plaże, samotne białe żagle na bezkresnych wodach. Skojarzenia z latem są oczywiste - błękitna lnania koszula z wyraźną fakturą, piaskowe spodnie z diagonalu i granatowa niczym najgłębsze oceany strukturalna marynarka, na której odznacza się odosobniona biała poszetka.

W harmonii z naturą...

2lsy974.jpg

(źródło: internet, zdjęcia odzieży własne)

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Szanowni Panowie,

jeszcze raz dziękujemy za wszystkie zgłoszenia! Po burzliwych naradach postanowiliśmy, że zwycięzcami, a jednocześnie przyszłymi właścicielami butów Loake zostają: @Avallach, @Dulstein i @Xune! Serdecznie gratulujemy!

Dodatkowo, postanowiliśmy nagrodzić @Jamjest, zgodnie z życzeniem, parą sznurowadeł ;-), a wszystkim pozostałym uczestnikom konkursu chcieliśmy zaproponować 10% zniżki na zakup jednej z konkursowych par butów Loake! 

Zainteresowanych odbiorem nagród i skorzystaniem z rabatów prosimy o kontakt pod adresem: ewa@loakepolska.pl! Życzymy wszystkim słonecznych wakacji! 

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Ha!

Przyjmuję tę nagrodę jako całkowite wynagrodzenie wieloletniej pracy nad moim warsztatem jako Artysty. Przez wiele lat o chlebie i wodzie w ciemnej piwnicy szlifowałem  umiejętności, kapiąc na karty papieru potem i krwią. Wielmożna Komisja tą nagrodą dała świadectwo swojej wrażliwości na piękno, subtelną klasykę i geniusz malarski, które każdy odnajdzie w moim Wiekopomnym Dziele .

W chwili słabości i wzruszenia udzielam niniejszym zgody na wywieszenie tego dzieła w odpowiednio godnym miejscu w salonie Loake :) (można nie klęczeć dziękując:) )

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
Czy przewidziane są nagrody publiczności? Jeśli tak, głosowałbym za przyznaniem Koledze Jamjest takiej nagrody w postaci np. 5% rabatu na sznurówki Loake. 8-)

A poważnie, bardzo mi się podoba i w ogóle U WIN.

Kurka, teraz mam wyrzut sumienia, że może gdyby nie mój post, Kolega wygrałby nagrodę główną, a tak tylko sznurówki:-/ :-)

No nic; jak mawiał zapomniany Leo Beenhaker, "little by little". Dopieścisz digitalny nikiforyzm i następnym razem podium Twoje:-)

• Oceniam pozytywnie 1